Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Заплењено скоро килограм и по марихуане, 120 грама амфетамина и 105 таблета бупренорфина

rss

30.01.2021. Блиц

Нишка полиција у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу, ухапсила је А.К. (35) и М. И. (30) из Лесковца након што је у околини Алексинца у аутомобиле у којем су се налазили осумњичени испод сувозачевог седишта пронашла пакетиће са око 460 грама марихуане, 120 грама амфетамина и 105 таблета бупренорфина.

Фото: Блиц / Муп.рс

Они се сумњиче за кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, А. К. и М. И. је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.

Ово је друга заплена дроге која је превожена аутомобилом И хапшење дилера за протекла два дана. Како је саопштено из нишке Полицијске управе претходног дана полиција је у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу ухапсила је Н. И. (18) и У. И. (22) из овог града због сумње да су из аутомобила избацили пакет са око 880 грама марихуане након што су се оглушили о наређење полиције да се зауставе. Они су се потом одвезли у непознатом правцу али их је полиција убрзо пронашла и ухапсила.

Они се сумњиче да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, Н. И. и У. И. је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.

Извор


# полиција аутомобил дрога наркотици хапшење
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима