Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Пионири Џудо клуба Алексинац најбољи и у Александровцу

rss

16.10.2016. Бојана Станковић

Такмичари Џудо клуба "Алексинац" су 15.10.2016. учествовали на такмичењу Куп Жупе у Александровцу за пионире и освојили 13 медаља и пехар за најуспешнију екипу пионира и пионирки.

Пионири Џудо клуба Алексинац најбољи и у Александровцу

Поред овог такмичења тог дана се одржавало и првенство Централне Србије за полетарце треће по реду.

Златна медаља Доре Васић је младу даму довела до првог места тренутно по броју освојених поена. За првака Централне Србије и освајања пехара у конкуренцији полетарки до 43кг бориће се са клубском другарицом Леом Митић, која је по броју поена сада на другом месту.

За пехар ће се борити још Лазар Стоиљковић који је освојио златну медаљу. Бронзани полетарци су били Ђорђе Станковић и Давид Јовановић. Спремајући другаре за освајање пехара за полетарце, пионири су прошли мање или више очекивано и наравно освојили пехар.

Алексеј Васић прво место Анђела Николић, Филип Станојев други место Лазар Станковић, Сергеј Лазаревић, Марко Димитријевић, Матеја Маринковић, Клара Митић треће место.


# џудо Бојана Станковић борилачки спортови Лазар Станковић џудо клуб Алексинац Филип Станојев Анђела Николић Сергеј Лазаревић Алексеј Васић Александровац Лазар Стоиљковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима