Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ОФК "Слога" из Добрујевца у новом походу ка Нишавском округу

rss

09.08.2018.

ОФК "Слога" из Добрујевца у прошлој сезони заузела је пету позицију на табели општинске лиге и стекла право на учешће у баражу за попуну нишавског округа. У баражу је изгубила од екипе Борца из Трњана и самим тим елиминисана од даљег такмичења. Успели су да задже тимски дух и да сви играчи остану у клубу.

ОФК "Слога" из Добрујевца у новом походу ка Нишавском округу

Током овог прелазног рока стручни штаб ОФК "Слоге" на челу са председником Александром Стефановићем вредно ради на појачањима и довођењем нових играча у клуб. Њихов први циљ био је довођење голмана ФК "Јастребац" из Тешице, Стојадиновић Димитрија. Сав труд се исплатио и Стојадиновић је од данас њихов први чувар мреже. Како сазнајемо стручни штаб Добрујевчана има на уму да појача одбрамбени ред, али и даље се не зна који ће то играчи бити.

Клуб који је до пре пар година био у лошем стању и што се тиче организације и што се тиче стања на табели преузео је г-дин Стефановић и све то подигао на много већи ниво.

Капитен екипе и можда један од најбољих играча Слоге Стефан Вукић остао је у клубу и жели да своју екипу одведе у већи ранг такмичења.

Играчки кадар Добрујевчана чине веома млади играчи који су жељни успеха.

Надамо се да ће ове године успети да остваре свој циљ и директно се пласирају и виши ранг.

Желимо им пуно успеха у новој сезони.


# Добрујевац Александар Стефановић Слога ОФК Добрујевац
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима