Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексинчани напунили мрежу Бабушничана

rss

18.11.2017. ЈугМедиа

Мајстори „петопарца“ из Алексинца, предвођени четвороструким стрелцем уједно и најбољим играчем утакмице Голубовићем, до врха су напунили мрежу домаћина, који су само у првом делу игре успели да постигну два поготка на утакмици.

Алексинчани напунили мрежу Бабушничана

У другом делу утакмице гости су постигли шет а пропустили још доста прилика да резултат буде далеко већи.

И поред високе победе гостију, домаћин је утакмицу одирао фер и коректно.

“Без обзира што је домаћин далеко слабији такмац од нас ми смо одиграли крајње дисциплиновано и резултат није изостао. Настављена је серија победе коју очекујем да ћемо је наставити када у недељу гостујемо КМФ Долап у Прокупљу. Домаћин је озбиљан противник али верујем у моје играче да ће поновити још једну кавитетну игру и забелжити победу у борби за сам врх на табели”, каже председник победничког клуба Алексиначана Леонарда Матића.

 

Бабушница: хала Бањица у Бабушници. Гледалаца 50. Судиски пар: Саша Ристић ( Пирот) 8- Никола Илић (Бабушница) 8.  Стрелци: Митровић у 4, Б. Милојковић у 20 за Бабушницу, Станковић у 5,29, Голубовић у 7, 17, 22, 34, Јовановић у 15, Стојанов у 26, Љубисављевић у 28, Лазић у 33 минуту за Алексинац. Јавних опомена није било.

КМФ Бабушница 2011: Благојевић 6, Ранчић 6, Пејћић 6, Златановић 6, М. Милојковић 6, Б. Милојковић 7, Младеновић 6, Митровић 7.

КМФ Алексинац 2015: Петковић 7, Стојменовић 7, Стојанов 7,5, Станковић 7,5, лазић 7, Ћудић 7, Јанковић 7, Љубисављевић 7, Голубовић 9, Зељлак 8.

Вукашин стевановић, ЈугМедиа


# мали фудбал КМФ Алексинац футсал Леонардо Матић Никола Илић Саша Ристић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима