Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексиначки Напредак дочекује Војводину са Мутом Николићем

rss

19.10.2019.

Други меч на свом терену кошаркаши алексиначког Напретка одиграће у суботу, 19. октобра када у 3. колу Кошаркашке лиге Србије дочекују новосадску Војводину чији је нови тренер прослављени Мирослав Мута Николић. Тренер домаћина Небојша Раичевић очекује нову победу у Алексинцу, а позива публику да у томе помогне његовим играчима који ће се супроставити тиму који има оба пораза у сезони.

Алексиначки Напредак дочекује Војводину са Мутом Николићем

Новајлија у КЛС-у екипа Напретка спремна је да се, након пораза у Новом Пазару, врати победама. У госте им стиже искусна новосадска Војводина која је лоше кренула и претрпела оба пораза, али и појачала се у међувремену.

Нови шеф струке Новосађана је прослављени тренер Мирослав Мута Николић који ће дебитовати управо у Алексинцу. Тренер Напретка Небојша Раичевић упознат је са радом Николића, али и екипом Војводине.

Не треба да нас завара њихов лош старт. Појачали су се на позицијама 1 и 2, довели и Радуловића, а долазак Муте Николића ће их вратити у живот. Имамо тежак задатак, али идемо на победу. Ми смо нови у лиги и све утакмице су нам тешке, али идемо полако. Позвао бих и публику да буде наш шести играч - каже Раичевић.

Утакмица у Спортској хали у Алексинцу почиње у 19 сати.

Аутор: Љубица Јоцић / Извор: Јужне вести


# кошарка Напредак КК Небојша Раичевић Војводина КК
@KKNapredakAl @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима