Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Бесплатни сајтови и мејл налози

rss

20.03.2011.

Поводом пете годишњице рада наша редакција даје бесплатан хостинг и бесплатне мејл адресе. Креирајте вашу мејл адресу @aleksinac.net са простором који нећете никада попунити.

Јединствена прилика да се представите свету и започнете своје пословање на интернету.

Бесплатни сајтови и мејл налози

Повећањем броја сервера које користимо створила се прилика да нешто и поклонимо. Одређени број корисника ће добити на поклон хостинг на нашем серверу и поддомен: vaseime.aleksinac.net, као и имејл адресу [email protected].

Заинтересовани се могу пријавити путем контакт форме. Добићете 100 мегабајта простора за вашу презентацију као и неограничен простор за мејлове. Можете поставити вашу презентацију(html), блог(wordpress) или сајт (joomla).

Фирме и организације са овог простора доста заостају за светом по питању интернет наступа. Наша редакција скоро свакодневно добија мејлове са упитима за одређене фирме или установе. На овај начин омогућићемо им непосреднији наступ.

Можете се јавити у иколико вам је потребан мејл без хостинга. Пет година рада гаранција је да ће ови налози још дуго бити активни.

Такође, у могућности смо да вам понудимо и друге хостинг пакете, по најповољнијој цени, као и приватне сервере (VPS). Наши сервери су смештени у Србији (Ниш, Београд), Немачкој и САД-у. Израду презентације можете поверити нашем стручном тиму.


Ваш,
Инфо-Г
Алексинац

 

Коментара: 0


# сајт
@ 

[ Додај коментар ]

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима