Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ОШ "Љупче Николић" међу најбољим школама у Србији

rss

27.02.2012.

Активности стручног особља и ученика основне школе Љупче Николић у Алексинцу, као и бројне награде на републичким такмичењима, нису остале без одјека у надлежним институцијама и организацијама.

Преносимо информацију објављену на порталу школа општине Алексинац.

ОШ

Са поносом и великим задовољством обавештавамо све ученике, родитеље, колеге и остале грађане Алексинца да је, на основу анализе резултата завршног испита 2011. г, ОШ „Љупче Николић“ идентификована као једна од најбољих школа у Србији. Квалитет рада у школи и педагошка активност, допринели су оваквом постигнућу ученика у највишој мери у земљи. На конференцији коју организује МПН, 1. и 2. марта 2012. г. лично ће нам бити упућене честитке и понуђено учешће у новој грант линији која се реализује кроз DILS пројекат.

Природно је да нам ласка то што је циљ конференције подршка и промовисање добре праксе, али смо и свесни одговорности која је тек на нама – да оправдамо поверење и ако већ не превазиђемо себе, бар задржимо овај завидни ниво.

Надамо се да ћемо ускоро имати и слике са ове конференције, а засад, поделите са нама радост читајући оригинално писмо министра Жарка Обрадовића и државног секретара, проф.др Твиде Ковача Церовића.

Коментара: 0


#
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима