Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Palma u Aleksincu kritikovao naprednjačku vlast

rss

30.01.2016. D. Ostojić

Rat za glasove je počeo i u Aleksincu, iako ozbori nisu ni raspisani.
Znajući da se bore za slično biračko telo, Dragan Marković Palma je u stilu starog kikboksera prvo krenuo u napad za osvajanjem glasova birača.

Palma u Aleksincu kritikovao naprednjačku vlast

U prepunoj sali Doma kulture izneo je svoj stav o lokalnoj vlasti u Aleksincu koju predvode naprednjaci:

"Aleksinac je kuća na putu koja nije dobro iskoristila svoj geografski položaj", rekao je predsednik Jedinstvene Srbije i predložio da se u lokalnim samoupravama ukinu plate članovima gradskih i opštinskih veća i dnevnice odbornicima i da se te pare usmere ka porodicama sa troje i više dece.

U Aleksincu je SNS predložila da se pojedine funkcije u Aleksincu plaćaju dobrim platama, poput plata većnika koja iznosi 75.000 dinara, predsednika skupštine i zamenika predsednika skupštine.

Za period od 4 godine na plate lokalnih funkcionera potrošeno je blizu 500.000 evra.

video...

Komentara: 5


# SNS Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma
@sns_aleksinac @JS_domacinski @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+3) (-1)

  Vojkan 30.01.2016.
  E zato te Momcilo i napustio....

 • (+10) (-4)

  Komentator 31.01.2016.
  Sad može da se vidi sva (ne)sposobnost lokalne vlasti,kad je i kikbokser iz Končareva stigao da ih kritikuje.Daj da ih izaberemo još jednom,pa da stavimo katanac.

 • (+5) (-1)

  Omerta....A kOLUMBIJA? 31.01.2016.
  Da li je to gospodin koji je eksploatisao Kolubaru po 25 casova dnevno,ugledni privrednik, bivsi koalicioni partner Tadic Borisa i Beotvenov fan?

  Po spoljasnjem izgledu,po manirima ,ophodjenju,elokvenciji odmah se prepoynaje gospodin,vidi se da nam je Italija jako bliska,partnerski odnosi,citava drzava nam vec uveliko sllici Italiji.

 • (+4) (-1)

  uzi 01.02.2016.
  bilo bi lepo da organi opstinke vlasti i poreske uprave pogledaju koliko ima na divlje,automehanicara,limara,elektricara,auto perionica dr,nije fer prema uredno prijavljenim ljudima koji svoje obevaze redovno izmiriju a divljci nonsalantno i dalje rade,gopodo opstinari svoje plate primate od poreza na promet i socijalno ako ovako nastavite nece bas biti dobro,bice babi se snilo sto joj je milo.

 • (+5) (-0)

  Milutin 03.02.2016.
  Svaka cast Jovancetovom sledbenicima, jos da im Betoven zasvira na usnoj harmonici i mec moze da pocne.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}