Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Predizborna obmana

rss

20.04.2016.

Od najave raspisivanja izbora u našoj opštini izraženu aktivnost ima Jedinstvena Srbija stranka Dragana Markovića Palme.

Predizborna obmana

Građanima opštine Aleksinac se obećavaju kule i gradovi, pa s tim u vezi napominjemo da je JS i do sada zajedno sa SPS bila u vlasti i na opštinskom i na republičkom nivou i da ista za Aleksinac apsolutno ništa nije uradila.

Tačno je to da je Dragan Marković Palma koristeći ucenjivački koalicioni kapacitet na nivou Republike dosta korisnog uradio za Jagodinu, ali je tačno i to da ni u jednoj drugoj opštini u Srbiji njegovim angažovanjem ništa nije urađeno.

Postavlja se pitanje kako se zahvaljujući političkom uticaju obezbeđuje bolji život isključivo građanima Jagodine, ako su to sredstva svih poreskih obveznika građana Srbije, pa i naša aleksinačka?

Ako unazad nekoliko godina angažovanjem JS u Aleksincu ništa nije urađeno, kako poverovati u priču da će u narednom periodu Aleksinac i približno izgledati kao Jagodina?

Nadamo se da će građani naše opštine prepoznati ovakve predizborne trikove, odnosno da će Vlada Republike Srbije i u narednom mandatu da povede računa o ravnomernom regionalnom razvoju, da bi se sprečilo favorizovanje samo jednog grada i jedne opštine u RS.

Napominjemo da za tu stranku glasaju birači na nivou cele Republike, a ona se bavi isključivo problemima jedne opštine - svoje Jagodine.

Glasač SNS-a, ime i prezime poznato redakciji


# izbori Vlada Republike Srbije Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma
@JS_domacinski @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima