Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksić podržao Aleksinački pokret za promene

rss

03.05.2012.

Lekar Zoran Aleksić, najuspešniji direktor u istoriji aleksinačkog Zdravstvenog centra i lider Pokreta za opšinu Aleksinac, koji ne učestvuje na lokalnim izborima 6.maja, uputio je podršku Grupi građana Aleksinački pokret za promene i pozvao simpatizere svog pokreta da na predstojećim izborima zaokruže broj 9 na glasačkom listiću za lokalne izbore.

Aleksić podržao Aleksinački pokret za promene

Lekar Zoran Aleksić je na lokalnim 2004. u neposrednom izboru za predsednika opštine Aleksinac, pobedio u prvom krugu glasanja, da bi nakon drugog kruga za stotinak glasova izgubio od kandidata Srpske radikalne stranke, Nenada Stankovića.

Na izborima 2008. godine Pokret za opštinu Aleksinac predvođen Aleksićem osvojio je 5 odborničkih mesta, a sam lekar je, zbog neslaganja sa radom i odnosima u koaliciji, podneo ostavku na mesto zamenika predsednika Opštine.

Njegovo odsustvo iz izborne trke za ovogodišnje lokalne izbore 6. maja bilo je iznenađenje za sve koji prate lokalnu političku scenu.


Komentara: 1


# Aleksinac Zoran Aleksić Pokret za opštinu Aleksinac
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    M. ucveljeni koalicioni vec bivsi partner 04.05.2012.
    Smetliste,zasluzena lokacija. Covek je samog sebe zbog precenjivanja bacio u blato.harakiri je plemeniti cin. a ovo konopce.Od ja bog i ja car, jad i beda.sam je to izabrao. Konacno zasluzeno mesto.Podrska je lazna i prazna.samo jedan glas od propalog ne znaci nista.ako takvi nekog podrzavaju ?!kako sejes tako beres.jedna prostorija u zgradi stranaka ceka novog stanara, kad se ova okadi.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}