Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Oteli mladića i zlostavljali ga celu noć

rss

16.10.2013.

Aleksinačka policija je privela pet osoba iz Aleksinca i jednu iz Niša zbog sumnje da su oteli Aleksinčanina N. J. (23) i tako izvršili krivično delo protivpravno lišenje slobode i nasilničko ponašanje.

Nezvanično, motiv napada je rivalstvo kriminalnih grupa

Uhapšeni nasilnici iz Aleksinca i Niša

Policija je razotkrila slučaj otmice čija je žrtva bio Aleksinčanin N. J. (23), a zbog sumnje da su izvršili ovo, ali i krivično delo nasilničkog ponašanja, uhapšeni su Miloš R. (19) iz Niša, Marjan G. (26), Nikola V. (25) i Predrag Ž. (21) iz Aleksinca, kao i njihovi saučesnici u otmici, Aleksinčani Filip V. (21) i Dragan J. (30).

Osumnjičeni su 11.oktobra oko ponoći u Aleksincu pozvali oštećenog N.J. do kuće osumnjičenog Filipa V. gde su ga zadržali protiv njegove volje, tukli ga i zlostavljali do ranih jutarnjih sati.

Takođe se sumnja da su Miloš R., Marjan G., Nikola V. i Predrag Ž. 12.oktobra oko 03,00 časa u Aleksincu u ulici Majora Tepića polomili vozilo osobe koja je bila u društvu oštećenog N.J.

Kako saznajemo, motiv napada je rivalstvo kriminalnih grupa.

- Svi akteri ovog događaja su odranije poznati policiji kao izvršioci krivičnih dela. N. J. je jedno vreme bio u toj grupi koja ga je napala, ali se u poslednje vreme od njih distancirao i pridružio se njihovim rivalima. To je razbesnelo njegove bivše drugove, pa su odlučili da ga nauče pameti. Namamili su ga u kuću jednog od njih, a zatim ga tukli, vukli za uši i udarali metalnom šipkom cele noći – navode nezvanični izvori.

Pretučeni mladić je potražio lekarsku pomoć, ali je tvrdio da je povrede zadobio prilikom pada. Međutim, lekar je posumnjao da ne govori istinu i obavestio policiju koja je utvrdila o čemu se radi i uhapsila izvršioce.

Kod Filipa V. pronađeni su metalna cev i šipka, kojim su tukli N. J.

Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

 

Komentara: 0


# policija otmica
@ 

[ Dodaj komentar ]