Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Brat osumnjičen za trostruko ubistvo porodice Đokić

rss

22.10.2021. Večernje novosti

Goran Džonić (52) iz Moravca, uhapšen je pod sumnjom da je ubio porodicu Đokić. On je, kako se sumnja, kobne noći svoje rođake, porodicu Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju, presreo na skuteru.

Foto: Večernje novosti

Kako piše "Blic", kobnog 26. septembra, Džonić je oko ponoći, kada su se vraćali iz Moravca ka svojoj kući u Aleksincu, presreo rođake. Na koji način ih je tačno namamio da ga prate do zabačenog dela u ataru sela Moravac ili ih je tamo odveo pod pretnjom pištoljem za sada nije poznato. Na toj lokaciji ih je, kako se sumnja, svo troje ubio hicima iz pištolja, a potom je njihova tela zapalio!

Ubistvo je počinjeno na izuzetno brutalan način i to tako što je prvo ubio Gordanu Đokić sa dva hica - jednim u grudi, a drugim u glavu dok su njena ćerka Lidija i suprug Goran to gledali, a potom je likvidirao i Lidiju, a tek na kraju Gorana Đokića.

Nakon što ih je ubio, kako se sumnja, tela porodice Đokić njihov rođak je polio benzinom, koji je tu ranije doneo i pripremio, a onda ih zapalio. Kada su tela izgorela gotovo do neprepoznatljivosti, ubica ih je odvukao do šiblja, prekrio ih granama i tu ostavio.

Ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, nikada nisu imali međusobnih problema. Uhapšeni Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić!

Osumnjičeni je inače vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama, Goran Džonić je sam priznao gde se nalazi oružje.

Izvor


# Moravac policija ubistvo hapšenje porodica Đokić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima