Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

NIF na državnom Prvenstvu Srbije u olimpijskoj disciplini - rvanje slobodnim stilom

rss

21.06.2023. N&F džiu džicu klub NIF

U subotu i nedelju, 17 i 18.06.2023. u dvorani Vojvođanske rvačke akademije u Kanjiži održano je državno Prvenstvo Srbije u rvanju u olimpijskoj disciplini slobodnim stilom za kategorije seniora U17 i U13 na kojem je učestvovalo preko 200 najboljih takmičara iz naše zemlje.

NIF na državnom Prvenstvu Srbije u olimpijskoj disciplini - rvanje slobodnim stilom

U jednoj od najjačih kategorija seniora -86kg, učestvovao je trener i takmičar našeg kluba Nikola Trajković koji je osvojio treće mesto i bronzanu medalju, a na iznenađenje mnogih iskusnijih takmičara u ovom sportu u našoj zemlji. 

Ovim rezultatom Nikola Trajković je pokazao da se pored džiu džicu, džudo i sambo sporta nalazi u samom vrhu i olimpijskog borilačkog sporta - rvanja slobodnim stilom u našoj zemlji.

Ova medalja u rvanju je prva medalja za naš grad i našu opštinu jer se do sada sa ovog prostora niko nije pojavljivao na bilo kom takmičenju u ovoj grani sporta - čime su takmičari našeg kluba još jedanput potvrdili da Aleksinac može stati rame uz rame sa vrhunskim sportistima u našoj zemlji i inostranstvu u više borilačkih sportova.



# Nikola Trajković N&F džiu džicu klub NIF rvanje
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima