Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

FUTSAL: Brđanka slavila u Beloj Palanci

rss

11.11.2019. Milan Milojević

Sigurna igra za nova tri boda

Detalj sa utakmice Babušnica 2011-Brđanka

KMF ''BABUŠNICA 2011'' (BABUŠNICA) - KMF ''BRĐANKA'' (ALEKSINAC) 3:6 (2:2)

 

Brđanka je ubeležila nova tri boda na gostovanju u Beloj Palanci, gde inače igra Babušnica. Iako su otišli oslabljeni ne igranjem nekolicine igrača koji su tog dana imali obaveze u svojim klubovima velikog fudbala, sa samo sedam igrača u protokolu, Aleksinčani su odlično otvorili utakmicu sa tri veoma povoljne prilike u prvih sedam minuta. Međutim, dok su oni stvarali prilike domaći su postizali golove. Iz jedina dva šuta u prvom poluvremenu. Ipak to nije demoralisalo Aleksinčane, koji su preko Mihajla Cvetkovića u 13 i 17 minutu ipak otišli sa egalom na veliki odmor.

Drugo poluvreme ista priča. Najiskusiji igrač Brđanke Smiljan Stojanov u 22 minutu donosi prvo vođstvo svojoj ekipi, da bi domaći tri minuta kasnije ponovo izjednačili. U 32 minutu novo vođstvo, strelac Miloš Đošev. Posle toga dve stopostotne prilike odlaze u nepovrat i umesto da overe pobedu ostavljaju domaće u igru.

Poslednja dva minuta Babušnica igra bez golmana, što Aleksinčani koriste i preko Miloša Đoševa, koji postiže svoj het trik upisuju pobedu.

 

SEMAFOR 4.KOLA

 

Babušnica 2011 – Brđanka  3:6

Ozren – Progres 4:10

Čaršija – Bor 4:7

Temnić – Gurgusovac 5:0

 

 

Progres iz Paraćina je prvi sa maksmalnih 12 boda, Ozren iz Sokobanje je drugi sa 9, dok se na deobi od trećeg do petog mesta nalaze Brđanka, Temnić iz Varvarina i Bor sa 6 boda na svom kontu, s tim što Aleksinčani imaju utakmicu manje. Poslednja dva mesta drže Gurgusovac iz Knjaževca i Babušnica bez bodova.

 

Naredne nedelje u goste Aleksinčanima dolazi ekipa Temnića iz Varvarina.


# futsal Brđanka KMF
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima