Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

FUTSAL: Derbi kola igra se u Boru

rss

08.03.2020. Milan Milojević

Veliki ispit za futsalere Aleksinačke Brđanke

FUTSAL: Derbi kola igra se u Boru

Brđanka u okviru 10.kola Reginalne futsal lige ''SEVER'' u ponedeljak sa početkom od 19 časova, gostuje u Boru istoimenom domaćinu.

Aleksinčani su odlično otvorili prolećni deo prvenstva, lako i ubedljivo su porazili Trsteničane, tako da u lepom raspoloženju dočekuju sutrašnju utakmicu.

Da podsetimo, jesenas u Aleksinačkoj hali sportova Brđanka je lako pobedila Borane 10:7, iako je u jednom trenutku rezultat bio i 9:2.

 

Predsednik kluba Milan Đorđević je rekao za naš sajt :

Očekuje nas izuzetno jak protivnik, bivši trećeligaš, koji takođe gaji najveće ambicije u ovom prvenstvu. Oni su loše krenuli ovo prvenstvo, zaostaju za vodećim ekipama ali ne očekujem da se predaju bez borbe. Nas očekuje najteži ispit do sada. Igramo odličan futsal i uvek za gol više. Imamo i mi naše planove, a to je da se neporaženi vratimo iz Bora.

Na ruku ovoj konstataciji idu i loši rezultati prvoplasiranih ekipa u ovom kolu. Naime, vodeći Ozren iz Sokobanje je u petak neplanirano izgubio u Trsteniku, dok je drugoplasirani Paraćinski Progres juče u Varvarinu igrao samo nerešeno sa poslednjeplasiranim Temnićem. Tako da bi ovom pobedom, sa utakmicom manje Aleksinačka Brđanka širom otvorila vrata Treće lige ''ISTOK''.


# futsal Brđanka KMF
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima