Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

FUTSAL: Brđanka slavila na prolećnoj premijeri

rss

29.02.2020. Milan Milojević

Potpuni revanš Trsteničanima za nova tri boda i vrh tabele

FUTSAL: Brđanka slavila na prolećnoj premijeri

KMF ''BRĐANKA'' (ALEKSINAC) – KMF ''ČARŠIJA'' (TRSTENIK) 10:3 (4:3)

 

Na prolećnoj premijeri, u Aleksinačkoj sportskoj hali, pred oko 50-tak gledalaca, u okviru 9.kola Regionalne futsal lige grupa ''SEVER'', domaća Brđanka je igrom posebno u drugom poluvremenu nadigrala solidne goste iz Trstenika i tako im se revanširala za jesenji minimalni poraz.

Gosti su se držali samo u prvih dvadeset minuta. Aleksinčani su brzo poveli sa dva gola prednosti, gosti uz pomoć grešaka odbrambenih futsalera domaćih dolaze do poravnanja. Igralo se opet gol za gol, ali na poluvremenu minimalnu prednost ipak ostvaruju Aleksinčani.

U drugom poluvremenu potpuna dominacija igrača Brđanke. I ono malo šansi što su gosti imali rezervni vratar domaćih Veljko Aranđelović je sigurnim intervencijama i bravurama skidao.

Trostruki strelac a ujedno i igrač utakmice bio je Vladimir Gojković. Dva puta se upisao Nemanja Rajković, dok su po jednom vrata gostiju pogađali kapiten Slobodan Živković, Nikola Babić, Danijel Nikolić i novajlije Andrija Ljubisavljević i Dalibor Matejev.

 

Naredne nedelje i najveći ispit u dosadašnjem delu prvenstva. Aleksinčani gostuju ekipi Bora iz istoimenog rudarskog mesta. Biće to pravi derbi kola i utakmica koja će u mnogome odrediti dalji tok prvenstva kao i same ambicije naših Aleksinčana u borbi za viši rang.


# futsal Brđanka KMF
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima