Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinčani predstavljali Srbiju na Svetskom prvenstu u Bukureštu

rss

30.11.2013. Džudo i Džiu džicu klub NiF Aleksinac

Aleksinčani predstavljali Srbiju na Svetskom prvenstu u Bukureštu

Od 21-24.11.2013. god. u Bukureštu, u Rumuniji održano je Svetsko prvenstvo u džiu džici za juniore i kadete, na kome su nastupili takmičari iz 38 država iz celog Sveta, a među njima i nacionalna Reprezentacija Srbije.

U sastavu Reprezentacije Srbije nastupila su dva takmičara iz našeg kluba: Darko Grujić u kat. juniora -62 kg i Nikola Trajković u kat. kadeta -73kg.

Trener nacionalne Reprezentacije bio je trener našeg kluba Dragan Trajković, a sudija mr. Janoš Kopas iz Novog Sada.

Naši takmičari na Svetkom prvenstvu u veoma jakoj konkurenciji su ostvarili izuzetno veliki i zapažen plasman ispod 10 odnosno ispod 20 mesta: Nikola Trajković je zauzeo 9. mesto dok je Darko Grujić ostvario plasman od 13-17 mesta.

Čestitamo našim članovima u sastavu Reprezentacije za izuzetno veliki uspeh.

Najveći uspeh iz Reprezentacije Srbije postigla je takmičarka Kristina Aćimović iz Temerina koja je u kat. Juniorke +70kg osvojila 1. mesto i postala SVETSKA PRVAKINjA, za šta je možda najviše zaslužan upravo trener Dragan Trajković - koji je veoma uspešno i lukavo promenio taktičke nastupe naše takmičarke u ključnim mečevima sa Ruskim takmičarkama.

U ime rukovodstva našeg kluba svim članovima Reprezentacije čestitamo na uspehu.

Opština Aleksinac je ponovo pomogla članovima Reprezentacije iz našeg kluba da odputuju, priključe se Reprezentacije Srbije i dosledno reprezentuju našu zemlju a samim tim i našu opštinu.  

 

Komentara: 0


# Nikola Trajković Dragan Trajković borilački sportovi
@ 

[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}