Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Bogoljub Bogosavljević predsednik OO rezervnih vojnih starešina

rss

29.06.2016.

Dana, 22.6.2016. godine održana je Vanredna skupština opštinske organizacije rezervnih vojnih starešina Aleksinac.

Bogoljub Bogosavljević predsednik OO rezervnih vojnih starešina

Najpre je, dovoljan, broj prisutnih članova obavešten o neopozivoj ostavci dosadašnjeg predsednika, majora Slavoljuba Radomana. Pošto isti nije bio prisutan, predsedavajući nije dozvolio previše diskusije o njerovom radu, ali je preovladalo mišljenje da je dobro radio.

Zatim je za novog predsednika izabran, a nije bilo glasova protiv, Bogoljub Bogosavljević, široj javnosti na lokalu poznat kao "Majstor Bogi".

Bogoljub je bio višegodišnji uspešni upravnik auto-škole "Šumatovac". Ima završenu Višu školu za obrazovanje radnika, a po činu je rezervni kapetan 1. klase cao6paćajne službe.

U kratkom obraćanju Bogosavljević se zahvalio na poverenju koje mu je ukazano i o6ećao je da će dati sve od sebe očekujući apsolutnu podršku ostalih članova Odbora i članstva da se ceo plan i program realizuje, a najavio je neke nove aktivnosti.

Ova organizacija ima puno aktovnosti sa kojima može da se ponosi kao jedna od retkih u Srbiji. Da napomenemo, nedavno gađanje na strelištu "ŠUMATOVAC iz pešadijskog naoružanja, koje je drugo po redu, a koje je od strane nadležnih ocenjeno kao vrlo-dobro, kao i nedavnu posetu poligonu "Pasuljanske livade", gde smo posmatrali gađanje iz artiljerijskog oruđa.

Takođe, učestvujemo u obeležavanju svih važnih datuma na teritoriji opštine Aleksinac, iz bliže i dalje istorije naše opštine. Ovom prilikom pozivam sve rezervne starešine i građane da se učlane u organizaciju, kako bi istu pomogli i svojim savetima i radom doprineli da ista radi još bolje i uspešnije.

Treba napomenuti da smo sve ovo postigli zahvaljujući razumevanju dobrih ljudi iz lokalne samouprave koji su nam pomorli materijalno i stručno i dodelili su nam prostoriju gde se svakodnevno sastajemo u prepodnevnim časovima, na čemu smo im neizmerno zahvalni.

Napominjemo da imamo veliku podršku mešovite artiljerijske brigade iz Niša, na čemu im se takođe zahvaljujemo i najavljujemo dalju saradnju.

Takođe, ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane rezervne vojne starešine da nam se jave radi učlanjenja u organizaciju.

Nalazimo se na adresi: Aleksinac, ulica Dušana Trivunca broj 1/5, telefon broj 018/804-210 i mobilni 062/567-701 (Zoran Momčilović) i 064/120-40-82 (Tomislav Mitić).

Komentara: 0


# Zoran Momčilović Rezervne vojne starešine Dušana Trivunca Bogoljub Bogosavljević RVS Tomislav Mitić Slavoljub Radoman Pasuljanske livade
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}