Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Domovi za stare na jugu Srbije zapošljavaju nove radnike

rss

01.04.2020. Južne vesti

Zbog povećanog posla i porasta broja korisnika u ustanovama socijalne zaštite, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja raspisalo je konkurs za dodatno angažovanje kadrova. Na jugu će za privremeni posao negovateljica i radnika obezbeđenja moći da konkurišu u Aleksincu, Doljevcu, Leskovcu, Dimitrovgradu i Surdulici.

Foto: arhiva

Na privremeno-povremenim poslovima biće angažovano ukupno 199 negovateljica, 53 medicinske sestre, 4 medicinska tehničara, 3 lekara i 16 radnika obezbeđenja, od kojih je 21 na jugu Srbije.

Gerontološki centar “Jelenac” u Aleksincu traži 6 negovateljica i 2 radnika obezbeđenja, a zainteresovani se mogu prijaviti na mejl [email protected].

Ova mera ima za cilj obezbeđivanje još bolje zaštite i unapređenje uslova života svih korisnika ovih ustanova, koji istovremeno pripadaju kategoriji građana najugroženijih zaraznom bolešću COVID-19 - navode na sajtu Ministarstva.

Kompletan spisak ustanova koje traže novi kadar možete pogledati na sajtu Ministarstva, a oglasi će biti objavljeni i na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje.

Komentara: 1


# zapošljavanje Jelenac gerontološki centar
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+15) (-1)

    METODIJE 05.04.2020.
    GC ima odličnu saradnju sa Nacionalnom službom zapošljavanja , nema sumnje da će biti upošljeni ljudi na pošten i transparentan način koji dugo čekaju na posao, imaju decu,porodicu bez ikakvih primanja, i da neće biti stranačkog zapošljavanja...Ajte molim Vas...taman posla.....


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}