Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Obezbeđen smeštaj za obolele u Aleksincu u prostorijama Kluba penzionera

rss

20.03.2021. Večernje novosti

Od subote, 20. marta, oboleli od kovida 19 u Aleksincu će primati infuzije i biti pod nadzorom lekara i medicinskih tehničara u novoopremljenim prostorijama Kluba penzionera - kažu u ovoj Opštini.

Foto: J. Ćosin / Večernje novosti

Zahvaljujući pomoći Gerontološkog centra "Jelenac" sa kojim, kako kažu, Opšta bolnica ima izuzetno dobre odnose i pristup međusobnog pomaganja, obezbeđen ne dodatni prostor za pomoć obolelima.

- Prostor je ogroman i veliki je broj novih kreveta, ukupno 15. Više neće biti čekanja na terapiju. Drugi deo pacijenata primaće terapiju i biti pregledan u zgradi specijalističkih službi u bolnici, koja je takođe opremljena u potpunosti sa još toliko kreveta,sa ojačanjem kadra i radom u tri smene - kažu u ovoj Opštini.

Komentara: 2


# Jelenac gerontološki centar koronavirus klub penzionera
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+10) (-1)

    Branislav Najdanovic 20.03.2021.
    Mi kao da nemamo zarazene.Sta je to 15 kreveta na tu povrsinu.Zasto se ne iskoristi dom za ucenike Mladost kad deca ionako ne idu u skolu.Zar nam treba da se razboli cela opstina pa da intervenisemo.Kakva vajda kada su bolesni i zdravi i dalje zajedno.,

  • (+) (-5)

    Goran 22.03.2021.
    Ovo je dnevna bolnica u kojoj se prima terapija kako Aleksincani ne bi morali da idu u Niš po istu.Posle primljene terapije pacijent ide kući.Tako da su 15 kreveta zadovoljavajuca.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima