NovostiNovosti
Pretraga
cirilica | latinica

Mejl lista

Novosti

Novosti...
 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 800  Prikazano: 1 - 10

Opštinsko veće o sistematizaciji, dnevnicama i cenama

Radio Aleksinac 18.01.2017

Članovi Opštinskog veća opštine Aleksinac su na današnjem zasedanju još jednom razmatrali maksimalan broj zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave.

opširnije

Komentara: 0

U toku dostava humanitarne pomoći ugroženima

12.01.2017

Crveni krst Aleksinac juče je započeo podelu humanitarne pomoći u vidu paketa brašna, hrane i sredstava za higijenu porodicama koje su najviše pogođene ekstremnim zimskim uslovima.

opširnije

Komentara: 0

Crveni krst šalje pomoć ugroženim porodicama

Beta 12.01.2017

Crveni krst Srbije uputiće danas humanitarnu pomoć u hrani i sredstvima za ličnu higijenu porodicama pogođenim zimskim nepogodama na teritoriji Vranja, Vladičinog Hana, Crne Trave i Aleksinca, saopštila je ta organizacija. Pomoć će biti prosleđena preko područnih…

opširnije

Komentara: 0

Stanje se stabilizuje, stvoreni uslovi za ukidanje vanrednog stanja

Radio Aleksinac 09.01.2017

Članovi opštinskog štaba su konstatovali da je donošenje odluke o vanrednom stanju dalo rezultata, pošto su u prethodna tri dana svi pravci prvog prioriteta sve vreme bili prohodni.

opširnije

Komentara: 2

Za poreske činovnike Vukanjci žive u Albaniji!?

09.01.2017

Srbija do Tokija, Albanija do Aleksinca! Šalu na stranu, Albanija se možda ne proteže do srpskog Aleksinca, ali zato jedna ulica u sred mesta Vukanja u toj opštini nosi od nedavno upravo ime te države - Albanija, piše list "Alo!"

opširnije

Komentara: 4

Saobraćaj u Srbiji se normalizuje, nema ugroženih građana

RTS 07.01.2017

Na teritoriji Srbije trenutno nema ugroženih građana, niti zavejanih vozila, ali je zbog nevremena tokom noći bilo mnogo intervencija, rekao je za RTS načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić.

opširnije

Komentara: 0

Vanredna situacija zbog nevremena

Radio Aleksinac 06.01.2017

Usled elementarne nepogode izazvane snežnim padavinama i jakim vetrom, na jutrošnjem zasedanju Štaba za vanredne situacije opštine Aleksinac, doneta je odluka o proglašenju vanredne situacije na teritoriji čitave opštine.

opširnije

Komentara: 0

Usvojeni planovi i programi rada javnih preduzeća za 2017. godinu

Radio Aleksinac 30.12.2016

Na sednici Skupštine opštine Aleksinac odbornici su usvojili program rada sa finansijskim planom za 2017. godinu za nekoliko ustanova čiji je osnivač lokalna samouprava.

opširnije

Komentara: 0

Dom zdravlja akreditovan na period od 7 godina

05.12.2016

Danas je, na svečanosti organizovanoj u amfiteatru Doma zdravlja Aleksinac, koordinator Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije, gospodin Vlado Davkovski, uručio sertifikat o akreditaciji Doma zdravlja Aleksinac na 7 godina, direktoru Doma zdravlja…

opširnije

Komentara: 1

Zapošljavanje ugroženih i marginalizovanih grupa

Opština Aleksinac 20.11.2016

Podrška lokalnim samoupravama u unapređenju socijalnog uključivanja kroz zapošljavanje ugroženih i marginalizovanih, finansiran od strane Evropske unije, Vlade Švajcarske i Vlade Republike Srbije preko programa Evropski PROGRES

opširnije

Komentara: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 800  Prikazano: 1 - 10