Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Економија

Пословне информације и обавештења
<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Total: 417  Displaying: 61 - 70

Донета извршна пресуда за раднике Фрада

Д. Остојић 23.06.2015.

Основни суд у Алексинцу донео је извршну пресуду, којом се откази уговора о раду отпуштених радника Фрада проглашавају незаконитим.

Опширније

Коментара: 1

Подршка женском предузетништву

Општина Алексинац 18.06.2015.

У оквиру активности развојног програма Европски ПРОГРЕС, које имају за циљ подршку родној равноправности и економско оснаживање жена кроз креирање нових радних места, објављен је јавни позив за доделу бесповратне помоћи за покретање бизниса у власништву жена и које ће водити жене.

Опширније

Коментара: 0

Дигитализован АЛТ канал

извор: СНС Алексинац 15.06.2015.

Телевизија АЛТ је, на основу Правилника о преласку са аналогног на дигитално емитовање телевизијског програма (члан 7. и 9.), завршила дигитализацију у предвиђеном року и приступила другом мултиплексу у зони расподеле Јастребац.

Опширније

Коментара: 3

И поред недостатка сировина, производња у "Атеник комерцу" се стабилизује

Радио Алексинац 05.05.2015.

Производња у „Атеник комерцу“ на Алексиначком Руднику, бившем „Фахопу“, полако се стабилизује, мада власник предузећа Родољуб Поповић признаје да има још увек потешкоћа око организације рада.

Опширније

Коментара: 12

Потребно три милиона евра улагања за формирање Слободне зоне Алексинац

Радио Алексинац 02.05.2015.

Алексинац има изузетно повољан положај за формирање Слободне зоне, истиче директор Слободне зоне Пирот доктор Драган Костић, али овдашња локална самоуправа мора имати јасну стратегију шта нуди потенцијалним инвеститорима и како да их привуче и наведе да свој капитал уложе баш овде.

Опширније

Коментара: 9

Састанак привредника, локалне самоуправе и РПК Ниш

извор: Општина Алексинац 28.04.2015.

Канцеларија за локални економски развој општине Алексинац и Регионална привредна комора Ниш у четвртак, 30. априла 2015. године, у сали СО Алексинац са почетком у 12 часова организују заједнички састанак привредника општине Алексинац, представника локалне самоуправе, Регионалне привредне коморе и Клуба инвеститора.

Опширније

Коментара: 0

Бетоњерка - Teжак пут до новог власника

РТС, Оливера Петровић Стојанчић 18.04.2015.

Крај приватизације значи да 1. јануара идуће године нећемо имати ниједно предузеће у друштвеном власништву. Остале фирме са списка од 512 које треба да се приватизују морају бити оглашене за продају или отићи у стечај, кажу надлежни.

Опширније

Коментара: 0

У плану оснивање Слободне зоне Алексинац

Радио Алексинац 31.03.2015.

У Алексинцу је у плану оснивање Слободне зоне, по угледу на Слободну зону у Пироту, која ће нашој општини донети не само стране инвеститоре већ и царински терминал и бројне шпедиције, каже потпредседник Оштине Алексинац Чедомир Ракић.

Опширније

Коментара: 3

Инвестиције и отварање нових радних места приоритет у 2015. години

Радио Алексинац 26.03.2015.

Од некада препознатљивог индустријског града, Алексинац је данас спао на једно велико и неколико малих и средњих предузећа.

Опширније

Коментара: 2

Судбина отпуштених радника ФРАД-а у рукама Апелационог суда

Јужна Србија Инфо 26.03.2015.

У марту прошле године, деветорица радника фабрике филтера ФРАД из Алексница добила су отказ. Данас они траже од државних органа да "натера" власника фабрике да поштује одлуке ресорног Министарства и врати их на посао.

Опширније

Коментара: 0

<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Total: 417  Displaying: 61 - 70Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима