Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Партнерски форум за израду Стратегије локалног економског развоја

rss

09.03.2016.

Канцеларија за локални економски развој општине Алексинац (КЛЕР) , у четвртак, 10. марта 2016. године, организује 1. седницу Партнерског форума за израду Стретегије локалног економског развоја општине Алексинац, која ће бити одржана у Туристичко-информативном центру, са почетком у 12 часова.

Партнерски форум за израду Стратегије локалног економског развоја

Наиме, у општини Алексинац је покренут процес израде Стретегије локалног економског развоја за период 2016 - 2020. У овој, првој фази израде Стратегије, најпре ће се спровести прикупљање података о стању локалне економије како би се потом приступило изради ситуационе анализе и дефинсању стратешких циљева за наредни период до 2020.

У каснијој, другој фази израде Стратегије, дефинисаће се програми и пројекти у складу са постављеним стратешким циљевима.

Након израде Стратегије и њеног усвајања од стране Скупштине општине приступиће се разради механизама за њено спровођење.

Партнерски форум ће окупити све чланове тематских радних група, као и друге истакнуте учеснике у друштвеном животу наше локалне заједнице, пре свега представнике привреде, јавних институција и цивилног сектора.

Циљ ове прве седнице Партнерског форума је детаљније упознавање свих чланова радних група и других заинтересованих јавности са процесом израде Стратегије локалног економског развоја.

Поред тематских радних група у рад Партнерског форума и израду Стратегије активно ће се укључити и стручни консултанти ангажовани да воде процес израде Стратегије, као и чланови пројектног тима општине Алексинац.

Коментара: 0


# економија КЛЕР стратегија форум
@


 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима