Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Спајају се јавна предузећа за комуналне услуге и путеве?!

rss

19.05.2016. Д. Остојић

Група запослених у Комуналном предузећу у Алексинцу нас је контактирала са информацијом да се у редовима општинске власти озбиљно размишља о спајању Комуналних услуга и Предузећа за путеве.

Спајају се јавна предузећа за комуналне услуге и путеве?!

"Тренутно се размишља да ли да се иде на ликвидацију Предузећа за путеве или не. До уједињења би требало да дође врло брзо, а као разлог се наводи проблем у пословању Предузећа за путеве. Ми запослени у Комуналном страхујемо да то не увећа број радника Комуналних услуга због чега ћемо бити у ситуацији да морамо да отпуштамо раднике." истиче наш саговорник.

Потврду ове вести нисмо успели да сазнамо, саговорници у редовима локалне власти су нам рекли да не могу да излазе у јавност са било каквим информацијама на ту тему пре формирања локалне власти.

Да ли ће запослени у Предузећу за путеве остати без посла, или ће спајањем са Комуналним услугама бити решен проблем исплате заосталих зарада, остаје да се види.

Оно што је сигурно јесте да се на ову тему разговара и тражи најбоље решење, како за општински буџет, тако и за запослене.

Коментара: 3


# јавна предузећа Комуналне услуге ЈП Предузеће за путеве ЈП
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+9) (-0)

  Branko 19.05.2016.
  Bravo za rukovodstvo direkcije za puteve.Dovedite ih u komunalne usluge da i njih stave na noge pa ih posle udomite kao gradske vecnike.

 • (+12) (-3)

  Gruja 20.05.2016.
  Losa informacija. Putevi ostaju, inspektor Milosevic Djuza ce biti direktor. Komunalno ostaje bivsi direktor Markovic Buda, a direkcija se gasi i dolazi u opstinu gde ce direktor biti inspektor Markovic Dalibor. Inspektorka Danijela ce voditi KLER. Svi inspektori u direktore.

 • (+1) (-0)

  Milos 23.05.2016.
  Trebalo bi da tako bude. Konacno da mladi ljudi preuzmu da vode ovaj grad. Navedeni mladi momci su dobri ljudi. Valjda ce nam biti makar malo bolje.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима