Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Народ више не жели да живи у земљи у којој је власт повезана са криминалом и корупцијом

rss

22.02.2022. Бета / Фото: ССП

Носилац листе за парламентарне изборе коалиције Уједињена Србија, Мариника Тепић оценила је данас да су грађани Србије "победили страх" и да "више не желе да живе у земљи у којој су највиши функционери власти повезани са криминалом, корупцијом и мафијом".

Народ више не жели да живи у земљи у којој је власт повезана са криминалом и корупцијом

Она је на предизборном скупу те коалиције у Алексинцу оценила да је Србији потребна "промена из корена" јер како је рекла, један човек и једна партија већ деценију имају неограничену власт.

Поновила је да су четири стуба предизборног програма коалиције "праведна Србија, економски патриотизам, човек на првом месту и живот изнад профита".

"Повећање плата на реалним основама, пре свега у здравству и посвети, гориво без акциза, враћање субвенција за пољопривреднике на 12.000 динара, лустрација за оне који су узурпирали државу и прогањали људе, реформа БИА. Одбранићемо и нашу земљу воду и ваздух, јер су и то одличили да нам узму", навела је Тепић а пренела коалиција Уједињена Србија.

Додала је да се та коалиција залаже и за успостављање Алиментационог фонда, увођење обавезног средњег образовања и социјалних пензија за грађане без примања као и за једнаку здравствену заштиту за све грађане.

 


# Драган Ђилас Алексинац Зоран Лутовац Странка слободе и правде Мариника Тепић Избори 2022
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима