Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ССП: Службени аутомобил Града Ниша слупан током приватне посете Алексинцу

rss

23.07.2021. Н1 / Милан Стојановић

Странка слободе и правде саопштила је да је висока функционерка или функционер локалне власти у Нишу уништио службени аутомобил, користећи га у приватне сврхе током пута у Алексинац.

Илустрација / Фото: Pixabay

Уз навођење регистарских ознака службеног аутомобила које је нишка функционерка, односно, функционер користио, питали су и Драгану Сотировски, градоначелницу тог града, да ли је службена шкода „суперБ“ „слупана у удесу који се догодио на приватном путовању у суседну општину Алексинац“.

„Да ли је штета на предњем делу аута процењена на преко 400.000 динара? Ко је возио службени ауто и тиме злоупотребио градску имовину? Такође смо добили информацију да је на лице места излазила алексиначка полиција, о чему постоје писани трагови и докази. Онај ко је злоупотребио службени ауто у приватне сврхе мора да поднесе моменталну оставку на јавну функцију“, додаје се у саопштењу Градског одбора Странке слободе и правде у Нишу.

Полицијска управа у том граду није одговорила на захтев Н1 за информације о томе да ли је било саобраћајних инцидената са службеним аутомобилом градске управе из Ниша.

Нема одговора ни на питање када би саопштење могло да се очекује.

Извор


# Алексинац Ниш саобраћај аутомобил Драгана Сотировски Странка слободе и правде
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима