Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Narod više ne želi da živi u zemlji u kojoj je vlast povezana sa kriminalom i korupcijom

rss

22.02.2022. Beta / Foto: SSP

Nosilac liste za parlamentarne izbore koalicije Ujedinjena Srbija, Marinika Tepić ocenila je danas da su građani Srbije "pobedili strah" i da "više ne žele da žive u zemlji u kojoj su najviši funkcioneri vlasti povezani sa kriminalom, korupcijom i mafijom".

Narod više ne želi da živi u zemlji u kojoj je vlast povezana sa kriminalom i korupcijom

Ona je na predizbornom skupu te koalicije u Aleksincu ocenila da je Srbiji potrebna "promena iz korena" jer kako je rekla, jedan čovek i jedna partija već deceniju imaju neograničenu vlast.

Ponovila je da su četiri stuba predizbornog programa koalicije "pravedna Srbija, ekonomski patriotizam, čovek na prvom mestu i život iznad profita".

"Povećanje plata na realnim osnovama, pre svega u zdravstvu i posveti, gorivo bez akciza, vraćanje subvencija za poljoprivrednike na 12.000 dinara, lustracija za one koji su uzurpirali državu i proganjali ljude, reforma BIA. Odbranićemo i našu zemlju vodu i vazduh, jer su i to odličili da nam uzmu", navela je Tepić a prenela koalicija Ujedinjena Srbija.

Dodala je da se ta koalicija zalaže i za uspostavljanje Alimentacionog fonda, uvođenje obaveznog srednjeg obrazovanja i socijalnih penzija za građane bez primanja kao i za jednaku zdravstvenu zaštitu za sve građane.

 


# Dragan Đilas Aleksinac Zoran Lutovac Stranka slobode i pravde Marinika Tepić Izbori 2022
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima