Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Grujica demantovao pisanje Afere

rss

04.03.2015. D. Ostojić

Predsednik S. O. Aleksinac, Grujica Veljković je demantovao navode objavljene u nedeljniku Afera.

Grujica demantovao pisanje Afere

U izjavi za Aleksinac.Net on kaže:

"Za taj nedeljnik nikada nisam dao izjavu koja je napisana, niti su tačni navodi za koje je navedeno da su moji stavovi, i po pitanju sajta i po pitanju slobode medija u Aleksincu. Jedina novina kojoj sam dao izjavu na ovu temu jeste dnevna novina Blic. Zbog ovako iznesenih neistina koje su stavljene uz kontekst mog imena i prezimena i funkcije koju obavljam, ozbiljno razmišljam da tužim nedeljnik Afera i novinara koji je preneo i potpisao ove neistine." ističe gospodin Veljković.

Podsećanja radi, Grujica Veljković je jedan od dvojice odbornika vladajuće većine koji je glasao protiv odluke kojom se zabranjuje korišćenje imena u nazivu sajta www.aleksinac.net.

Iako je smatrao da smo mnogo puta preneli neistinite komentare vezane za njegovu političku aktivnost, smatrao je da ne treba da glasa za odluku kojom se ukida rad našeg portala.

Komentara: 2


# Grujica Veljković Aleksinac.Net sajt Afera nedeljnik
@aleksinacnet @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+2) (-8)

  Dojchin 06.03.2015.
  Olos vlada novinarstvom Srbije ... i ovi lazovi trebaju biti sudski procesuirani. Da sam na mestu Grujice, tuzio bih za uvredu casti jer coveku kome je stalo do svog naroda kao sto je Grujica prvo i osnovno jesu njegovi glasaci i ispunjenje onoga sto obecava tako da se ne bih iznenadio da i to procitamo kasnije.
  Ja moje Aleksincane podrzavam protiv tog belosvetskog sljama koji dolazi iz Beograda. Beograd je jedna najobicnija kanalzicaija srpskog otpada egoisticnih kreatura prerusenog u ekolosko jezero dobra i kulture.
  Kad vec spominjem kulturu upravo je Grujica koji tome pridaje ogroman znacaj, i kada bi se uporedjivali sa Beogradom, Aleksinac bi bio apsolutni prvak, uzimajuci u vidu velicinu i kolicinu ljudi koji u njima zive.
  Epa "malo morgen" od nas Aleksincana...

 • (+2) (-1)

  O KOME TI PISES?????? 06.03.2015.
  KO DA CEO ALEKSNAC NNE ZNNA KO JE GRUJICA!!!
  CRNI GRUJA OSTAJE CRN PA TO TI JE


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}