Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Krivične prijave protiv bivšeg rukovodstva

rss

22.11.2012. Mirjana Simić

Prema nezvaničnim informacija iz opštine Aleksinac, protiv bivšeg predsednika opštine Aleksinac Ivana Dimića podneta je krivična prijava zbog zloupotrebe u vreme sprovođenja projekata iz oblasti inkluzije i socijalne zaštite.

Krivične prijave protiv bivšeg rukovodstva

Kako nam je potvrđeno od neimenovanog izvora, ovo je samo jedna u nizu krivičnih prijava koje su podnete poslednjih dana protiv Dimića, a tiču se uzimanja novca od zaposlenih i nameštanja tendera. Navodno, za sve postoje dokazi u dokumentaciji opštine i već su uzete izjave od zaposlenih u opštinskoj upravi.

U krivičnim prijavama se spominju Dimićevi najbliži saradnici Gordana Milovanović iz lokalne kancelarije za ekonosmki razvoj i Danijela Novaković, komunalni inspektor, zaposleni u opštini Aleksinac, od kojih su već uzete izjave.

Neimenovani izvor iz lokalne samouprave, takođe potvrđuje da se u opštini intenzivno radi na proveri papira i dokumentacije i prikupljaju se informacije protiv čelnika bivše vlasti koje bi uskoro mogle da rezultiraju ozbiljnim optužbama na račun nekadašnjih rukovodioca.

Policijski inspektori niške policijske uprave već su u nekoliko navrata dolazili u opštinu zbog rada na krivičnim prijavama i intenzivno rade na prikupljanju dokaza.

 

Redakcija:

Da li je ovo rezultat opravdane sumnje ili mržnje koja postoji političarima pokazaće sudski organi. Krivične prijave od strane Dimića prema inicijatorima ove prijave postoje odavno.

 

Komentara: 5


# Danijela Novaković komunalni inspektor Gordana Milovanović
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Tugomir 23.11.2012.
  Je l ima neki koji nije lopov!

 • (+0) (-0)

  komentator22 26.11.2012.
  ovo pise jedan novinar ALT-a, sramota za podmetyanja

 • (+0) (-0)

  URSula Simic 26.11.2012.
  Gospodo, ne ometajte istragu!

 • (+0) (-0)

  Anoniman 26.11.2012.
  Jao koliko poštenjačina ima! Napadate ljude koji se žrtvuju za svoje porodice i rade sve kako bi ih prehranili. Stanite pred ogledalo i zapitajte se: Da li ja imam prava da nekom sudim? Ako smatrate da imate pravo da sudite nekom, čestitam vam iz sveg srca! To je dokaz da vam je sva ta politika i pohlepa za novcem uzela i ono malo dobrote sa kojom ste se rodili!

 • (+0) (-0)

  Anonimus totalis 27.11.2012.
  Sve krivične prijave koje je podneo Dimić su odbačene a rezultat su frustracije dotičnog i pomenute mržnje. Krajnje je vreme da funkcioneri odgovaraju za ono što su radili a o tome će zadnju reč dati tužilaštvo.


[ Dodaj komentar ]