Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Rukometaši Aleksinca nastavljaju niz pobeda

rss

22.04.2019.

U Blačanskoj hali sportova, u nedelju 21. aprila 2019.godine, odigrana je utakmica između "RK Aleksinac" i "RK Blace" sa početkom u 19 časova. Gostujuća ekipa iz Aleksinca je dominantnom igrom došla do još jedne pobede, treće u nizu, rezultatom 13:14, na poluvremenu, i 27:29 na kraju utakmice.

Foto: arhiva

Kao i prethodne utakmice i ovu je obojila borbenost igrača i dovela ih do treće vezane utakmice bez poraza. U timu "RK Aleksinac" zavidni rezultat postigli su kapiten tima Ivan Stevanović sa 7 datih golova, Ristić Nemanja sa 9 golova, i Nemanja Đorđević sa 12 postignutih golova.

Predsednik kluba "RK Aleksinac" Ilija Krstić nakon ove pobede izjavljuje: "Ponosan sam na svoje igrače i stručni štab koji pokazuju karakter kakav želimo da imamo kao ekipa i pobednički mentalitet koji treba da krasi jednu ovakvu ekipu. Nastavljamo dalje sa razvijanjem škole rukometa, podstičemo još bolje rezultate naše prve ekipe koja svojim pobedama zaslužuje još veću pažnju Aleksinačke javnosti. Klub će uz zajednička zalaganja svih nas definitivno biti na čvrstim nogama. Očekujemo još veći broj navijača na sledećoj utakmici koju igramo kod kuće. Ovom prilikom želim da ispred uprave kluba čestitam predstojeće Uskršnje praznike svim Aleksinčanima i pratiocima našeg rada."

U narednom kolu na domaćem terenu "RK Aleksinac" će ugostiti "RK Zaječar".


# rukomet škole Aleksinac RK Ilija Krstić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima