Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

OPŠTINSKA LIGA: Škriljac sapleo Dobrujevčane

rss

11.11.2019. Milan Milojević

Tešičani sigurni u Bobovištu, Radevčani u Gornjem Ljubešu

Detalj sa derbija u Gornjem Ljubešu

Veliko iznenađenje priredili su fudbaleri Škriljca u Dobrujevcu. Nakon velike pobede u prošlom kolu svi su očekivali sigurnu pobedu domaćih. Tako nisu mislili Bradarčani, koji su preko Stefana Miletića i Milana Miletića posle prvog poluvremena imali veliko vođstvo. U nastavku su domaći pokušavali na sve načine da izbegnu poraz ali su uspeli da dođu samo do utešnog pogotka preko Nemanje Tasića.

Na drugoj strani Tešičani su iskoristili kiks igrača Sloge i sigurnom igrom u Bobovištu vratili se na tron opštinske lige pred poslednje kolo narednog vikenda i zimsku pauzu. Pogotke su postigli Dragomir Stanković i Nikola Nikolić.

U derbiju kola viđen je vatromet golova u Gornjem Ljubešu. A slavili su gosti, i tako ostali u trci za naslov prvaka na kraju šampionata.

Rutevčani su pred svojim navijačima igrali sa ekipom Borca iz Trnjana. Sa samo devet igrača u polju nisu mogli pružiti jači otpor. Dvostruki strelac u pobedi gostiju bio je Aleksandar Stanković.   

 

SEMAFOR 10.KOLA :

 

Jedinstvo – Jastrebac 0:2

OFK Sloga - Škriljac 1:2

Polet (V) – Vukašinovac  7:0

Ratar - Tempo 6:1

Crvena Zvezda - Polet (R) 3:4

Rutevac - Borac   2:5

 

Jastrebac je ponovo lider sa 27 osvojena boda, Na deobi od drugog do četvrtog mesta nalaze se OFK Sloga, Polet i Crvena Zvezda sa 24 boda. Razdvaja ih samo gol razlika.U stopu ih prati ekipa iz Bradarca, koja ima 21 poen, na začelju Tempo iz Mozgova ima dva osvojena boda.

 

 

Sledećeg vikenda u Tešici igra se novi derbi, gde domaći Jastrebac ima zicer za overu naslova jesenjeg prvaka, u goste dolaze Gornjoljubešani.


# fudbal Aleksandar Stanković Vukašinovac opštinska liga
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima