Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

OPŠTINSKA LIGA: Tešičani jesenji šampioni

rss

17.11.2019. Milan Milojević

U derbiju bolji od Ljubešana, Dobrujevčani napunili mrežu Mozgovaca, Vitoševčani se bude

Detalj sa utakmice Borac - Polet (V)

U derbiju poslednjeg kola jesenjeg dela šampionata fudbaleri Jastrepca su na svom terenu lako izašli na kraj sa ekipom Crvene Zvezde iz Gornjeg Ljubeša u derbiju kola i kao lideri prvenstva odlaze na zimsku pauzu. Dvostruki strelci u pobedi bili su Nikola Nikolić i Slobodan Vukadinović, dok su se po jednom upisali Stefan Pešić i Andrija Dinčić.

Dobrujevčani su sav svoj bes za prošlonedeljni neočekivani poraz i gubljenje prvog mesta iskalili u Mozgovu protiv domaće dečurlije, koja nije mogla pružiti dostojan otpor fudbalerima Sloge.

U Subotincu ekipa Škriljca nastavila je sa sjajnim partijama. Igrač utakmice bio je Aleksandar Milošević, strelac četiri pogotka, po jednom su se upisali kapiten Bojan Jaćimović i Aleksa Stojanovski.

U Trnjanu smo videli dva različita poluvremena. Domaći Borac je potpuno dominirao u prvom poluvremenu protiv Poleta iz Vitoševca. Poveli su preko Spasića u osmom minutu, Nemanja Simonović je u 23 minutu lepo ispratio jedan centar-šut i poravnao rezultat. U 36 minutu domaći preko Marka Veljkovića ponovo vode, kada je bio najviši u šesnaestercu gostiju posle izvedenog kornera. Što domaći nisu imali ubedljivije vođstvo krivac je bio simpatični golman gostiju, koji je u nekoliko navrata sjajno intervenisao.

U drugom poluvremenu neshvatljiv pad domaćih, gosti to koriste i preko dvostrukog strelca Miloša Pavlovića i po jednom Dušana Čekrlića i Davida Kadrića dolaze do ubedljive pobede. Možemo slobodno reći da golman domaćih nije imao svoj dan.     

 

SEMAFOR 11.KOLA :

 

Jastrebac – Crvena Zvezda 6:2

Tempo - OFK Sloga  0:13

Škriljac - Jedinstvo 6:0

Borac - Polet (V) 2:6

Vukašinovac - Ratar  0:5

Polet (R) – Rutevac (utakmica je na programu 23.novembra sa početkom od 13 časova)  

 

 

Jastrebac je jesenji šampion sa 30 osvojenih bodova, drugo mesto pripada Dobrujevčanima sa 27 boda, Crvena Zvezda iz Gornjeg Ljubeša, Polet iz Radevca i Škriljac iz Bradarca imaju po 24, s tim da Radevčani tek treba da odigraju svoj meč poslednjeg kola, na začelju Tempo iz Mozgova ima samo dva osvojena boda.


# fudbal Vukašinovac opštinska liga
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima