Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

OKRUŽNA LIGA: Spuštena zavesa na jesenji deo

rss

01.12.2019. Milan Milojević

Rutevčani osvajanjem drugog mesta postigli veliki uspeh

OKRUŽNA LIGA: Spuštena zavesa na jesenji deo

Utakmicama 17.kola spuštena je zavesa na jesenji deo Okružne fudbalske lige. Sem poraza Palilule, ostale naše ekipe odigrale su dobro i zabeležile pozitivne rezultate.

Rudari su golovima Bojana Markovića, Stefana Vidojkovića i Alekse Stojimenovića slavili u Gadžinom Hanu protiv domaćeg Zaplanjca i ostavili ga na dnu tabele.

Rutevčani su na stadionu Morave u Žitkovcu očekivano pobedili goste iz Baličevca. Dvostruki strelac za nova tri boda bio je Nemanja Rajković, dok su se po jednom u strelce upisali Nemanja Ranđelović i Miloš Mitrović.

Kormanci su sjajnu sezonu overili u Donjem Dušniku igrajući nerešeno sa domaćim Elidom.

Palilula je na gradskom stadionu vodila posle prvog poluvremena, ali je iskusnija ekipa iz Donje Rasovače velikim preokretom u drugom poluvremenu odnela sva tri boda.  

Na kraju u Gredetinu Napredak je konačno upisao važna tri boda u borbu za opstanak. Pao je Čapljinac posle velike borbe u drugom poluvremenu. Dvostruki strelac bio je Aleksandar Petrović, dok se jednom upisao i Aleksandar Grujić.

 

SEMAFOR 17.KOLA :

 

Zaplanjac - Rudar ALPOS  2:3

Napredak 2012 – Radnički 1947 3:1

Elid – Sloga  1:1

OFK Rutevac 1908 – Baličevac 1976  4:1

Palilula – Rasovača  2:5

Naisus 1977 - Radnički 1924 2:0

Doljevac – Moravac (ZT)  4:1

Pobeda – Padina 1989 3:0

Mladost – Moravac (Č)  4:1

 

 

Naisus iz Rožine je jesenji šampion, u odnosu na drugoplasirani Rutevac ima devet boda prednosti, Rudari su jesenji deo završili na četvrtom mestu, sakupivši 32 boda, Kormanci dele sedmo mesto sa ekipom iz Zaplanjske Toponice i Batušinca sa po 26, Krušijani i Palilulci do poslednjeg kola ima da strahuju za svoj status okružnog ligaša.   


# fudbal Gredetin Ana Marković Nišavska okružna liga
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima