Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinčanin na čelu Junior OPEN-a

rss

14.07.2013. D. Ostojić

Na sednici Izvršnog odbora Stonoteniskog Saveza Srbije, Živić Jovan iz Aleksinca je postavljen za direktora šampionata JUNIOR OPEN SRBIJE koji se održava od 02.-08. oktobra 2013. godine u Vrnjačkoj Banji u prelepoj hali sportova „Vlade Divac“.

Aleksinčanin na čelu Junior OPEN-a

Šampionat je u  kalendaru takmičenja svetske stonoteniske federacije (ITTF-a) i boduje se za svetsku rang listu. Očekuje se preko trideset zemalja, učesnica Šampionata, u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Nagradni fond na Šapionatu je 9 000 dolara.

Ovo je jedno od prestižnijih sportskih takmičenja u Srbiji u ovoj godini. Ministarstvo omladine i sporta je, pored Stonoteniskog saveza Srbije, uzelo aktivno učešće u organizaciji JUNIOR OPEN SRBIJE u stonom tenisu, izdvojivši namenski, milion dinara.

U izjavi za sajt Aleksinac.Net, Jovan Živić kaže:
"Ovo je velika čast za mene, s druge strane i veliki izazov jer je reč o izuzetno ozbiljnoj sportskoj manifestaciji, koja spada u red najprestižnijih sportskih događaja u Srbiji u toku 2013.godine. Koristim priliku da se zahvalim administratoru sajta Aleksinac.Net za izveštavanje o svim važnijim sportskim događajima."

 

Komentara: 0


# Jovan Živić Aleksinac.Net sajt
@aleksinacnet @ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}