Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

U nedelju bez vode zbog održavanja vodovoda

rss

28.10.2016.

Iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ obaveštavaju građane Aleksinca da će doći do zastoja u vodosnabdevanju.

U nedelju bez vode zbog održavanja vodovoda

Naime, po njihovom saopštenju, potrošači u 1. visinskoj zoni (grad Aleksinac i naselja sa leve strane J. Morave) će u noći između subote i nedelje (29. na 30. oktobar 2016. godine), u ponoć, doći do kraćeg prekida u vodosnabdevanju, zbog intervencije na magistralnom cevovodu u Aleksincu.

Normalizacija snabdevanja očekuje se u nedelju 30. oktobra u večernjim satima, te se potrošači mole da prethodno pripreme neophodnu količinu vode za piće i higijenske potrebe.

Vodosnabdevanje potrošača u 2. visinskoj zoni (Logorište i A. Rudnik), kao i u naseljima Kraljevo, Subotinac, Bobovište, Ćićina i Rutevac teći će bez prekida, dok će potrošači 2. visinske zone u Paliluli, Glogovici i A. Bujmiru imati zalihe vode iz rezervoara „Palilula“ do nedelje u podne, uz racionalnu potrošnju.

Cisterna sa vodom za piće sa koje potrošači mogu zahvatiti vodu biće postavljena ispred Doma kulture u Aleksincu, počev od nedelje u 8 časova.

U JKP „Vodovod i kanalizacija“ zahvaljuju se građanima na strpljenju i razumevanju, uz napomenu da će radovima na magistralnom cevovodu i novim prelazom ispod reke Moravice biti obezbeđeno kvalitetnije i pouzdanije vodosnabdevanje potrošača u budućem periodu.

Komentara: 0


# Vodovod i kanalizacija JP Rutevac vodosnabdevanje
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima