Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Večeras promocija knjige „Doživljaji dečaka sa sokaka”

rss

25.06.2020. Aleksinac.net

Na programu ALEF-a danas, u četvrtak 25. juna, je promocija knjige „Doživljaji dečaka sa sokaka” autora Andrije Bogdanovića.

Večeras promocija knjige „Doživljaji dečaka sa sokaka”

Promocija knjige, koja je objavljena u izdanju Centra za kulturu i umetnost, biće održana u dvorištu Zavičajnog muzeja. Početak je u 19 časova. U slučaju kiše u sali Doma omladine.

U isto vreme, ali na platou ispred Doma kulture, biće održana predstava za decu „Cvrčak i mrav” - Teatra Dodir iz Beograda.

Autor i reditelj je Dragoljub Petrović. Igraju: Mirjana Trebinjac, Isidora Milinović, Tijana Maksimović, Dragan Petrović

U vreme kada se novac i materijalno bogatstvo predstavljaju kao najveći ideali ljudskog života, predstava „Cvrčak i Mrav”, pisana po motivima čuvene Ezopove basne, donosi priču o važnosti prijateljstva, poštenja, dobrote i ljubavi prema radu i drugim ljudima kao najuzvišenijim ljudskim osobinama. Akteri ove pozorišne predstave: Cvrčak, Mrav, Munja i Bumbar, sreću se u istom prostoru i uz veoma dinamičnu glumačku igru uz puno humora, muzike i plesa, deci prenose važne životne pouke.


# Centar za kulturu i umetnost Dragan Petrović ALEF
@cekulaleksinac @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima