Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Umesto pič terena dobijamo dečije igralište

rss

27.11.2019.

Na mesto mini pič terena u ulici Vojske Jugoslavije biće izgrađeno dečije igralište u sklopu kampanje "Gde nam rastu deca".

Umesto pič terena dobijamo dečije igralište

Na sastanku između predstavnika agencije i lokalne samouprave, dogovoreno je da će, ukoliko vremenski uslovi dozvole, igralište biti postavljeno do kraja tekuće godine u ulici Vojske Jugoslavije, na mestu gde se sada nalazi mini pič teren.

Radnici JP za puteve i stambeno-komunalnu delatnost počeli su sa demontažom terena, koji će u dogovoru sa nadležnim službama, početkom sledeće godine, biti izmešten na drugu lokaciju.

Izgradnju dečijeg igrališta finansiraju kompaniija „Nivea“ i Opština Aleksinac.

Izvor: Opština Aleksinac

Komentara: 3


# pič teren ulica Vojske Jugoslavije
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+7) (-3)

  Milan 27.11.2019.
  A gde će biti mini pič teren?

 • (+11) (-10)

  dragan 27.11.2019.
  Umesto da gradite jos nekoliko istih terena vi rusite najlepsi sportski teren u gradu. Umesto travnatog terena dobicemo beton.Pitam se cije je genijalni um to smislio.Sram vas bilo.

 • (+11) (-2)

  irena 02.12.2019.
  Zašto ljudi ne čitaju kompletan tekst? Taj teren (koji je smetao svim okolnim stanarima jer je bila nesnosna galama, prljavština,mokrenje po ulazima i oko ulaza zgrada, na prozore su morali postavljati rešetke da ih lopta ne polupa, zaklanjao preglednost saobarćaja...) se IZMEŠTA a na mesto njega se pravi igralište za manju decu koje je primerenije i poželjno u tom okruženju. Znači napraviće se igralište i za malu decu a ovaj teren se premešta pa će biti i za jedne i za druge.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima