Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Direkcija ili Preduzeće za puteve, ko je kriv?

rss

09.02.2015. D. Ostojić

Današnji lančani sudar je inicirao mnoge kritike na račun aleksinačkog preduzeća za puteve.
Naši čitaoci smatraju da je to preduzeće glavni krivac što su aleksinački putevi neočišćeni.

Direkcija ili Preduzeće za puteve, ko je kriv?

Tragajući za realnim krivcem ustanovili smo da i u ovon temi ima dosta politike, tihog bojkota među funkcionerima SPS i SNS. Evo i zašto. Od našeg sagovornika smo saznali interesantne detalje:

"Preduzeće za puteve radi poslove čišćenja puteva po nalogu Direkcije za urbanizam. Dakle da bi radnici preduzeća za puteve mogli da izađu na teren i očiste sneg, za to moraju da imaju dozvolu ili bolje reći nalog nadležnih iz Direkcije, jer će taj nalog biti i osnov plaćanja izvršene usluge očišćenih puteva. Predlažem da proverite zašto Direkcija nije na vreme izdala nalog, i omogućila radnicima Preduzeća za puteve da na vreme očiste sneg sa kolovoza?"

Iz krugova političara u vlasti postoji jedno zanimljivo objašnjenje.

"U koaliciji postoji tihi međusobni bojkot kadrova SPS-a i SNS-a, a u samom SPS-u pojedini ljudi iz Direkcije pokušavaju da sabotiraju Preduzeće za puteve. Inače obojica direktora, i Živadinović i Nenadović su visoki funkcioneri SPS-a. U tom prikriveno sukobu na relaciji Direkcija - Preduzeće za puteve treba tražiti i odgovor na pitanje zašto aleksinački putevi nisu čišćeni, iako je svima poznato da zimi najčešće pada sneg i na svim kolovozima duž naše opštine. "

 

Komentara: 2


# SNS SPS Dragoslav Nenadović Dragoslav Živadinović saobraćaj Direkcija poledica Preduzeće za puteve JP zima
@sns_aleksinac @socijalisti @ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+6) (-1)

    jovan 10.02.2015.
    Pa zbog cega ste onda objali clanak da su putari spremni za sneg? a sneg ne pada od sinoc.

  • (+16) (-1)

    Aleksincanin 10.02.2015.
    Ja mislim da je vreme da sadasnji direktori Direkcije i Puteva prepuste svoja mesta mladjim i sposobnijim kadrovima , dokle bre vise direktori iz takozvanih jagnjecih brigada , pa dajte sansu mladjima i perspektivnim ljudima koji hoce da rade , niste bre gospodo direktori najpametniji u ovoj opstini .Ocigledno je da neradite posao kako treba ,pa povucite se idite u penziju zasto cela opstina da ispasta zbog vas i vasih ambicija .


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima