Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Katastrofalna ulična rasveta u Aleksincu

rss

05.06.2014. D. Ostojić

Od ove godine ulična rasveta u Aleksincu je u nadležnosti Direkcije za izgradnju.

Katastrofalna ulična rasveta u Aleksincu

Iako je kupljen kamion za zamenu uličnih svetiljki i obezbeđena sredstva i radna snaga, poboljšanja nema iako je prošlo više od šest meseci od donete odluke kome će biti poveren posao ulične rasvete.

Pojedinim delovima grada vlada totalni mrak uveče, a ulične svetiljke u nekim selima nisu zamenjene duže vreme. U celini gledano opštinskim funkcionerima je najvažnije bilo da sprovedu javnu nabavku za kupovinu kamiona, i da obezbede radnike, a to što je ulična rasveta još gora nego pre, o tome za sada niko ne brine.

 

Komentara: 2


# javna preduzeća rasveta
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+4) (-0)

    Aleksinčanin 05.06.2014.
    U poslednjih mesec ipo dva sam ako ne vise ali jedno deset petnest puta prijavljivao da ne radi ulicna rasveta.Svaki put sam dobijao isti odgovor"kolege ce izaci na teren i otkloniti kvar"nigde nikog!Jedna sijalica je posle dva meseca sama proradila,nadam se da ce i druga nekim cudom proraditi jer od ovih nema vajde.

  • (+3) (-0)

    milan milanovic 07.06.2014.
    od januara meseca trazimo da se zamene i poprave ulicna rasveta u jednoj ulici , nista od toga nema. Vazno je da se primi plata...Direkcija, nadam se da ce to da bude nekada zatvoreno, ne rade !!! Svetlo, pa mi nemamo i ulaz u grad, kad beli svet ide u Sokobanju nazna gde da podje putem.


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}