Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sednica Štaba za vanredne situacije: Sve je spremno za predstojeću zimu

rss

21.10.2020. Opština Aleksinac

Sednica Štaba za vanredne situacije opštine Aleksinac održana je u sali Skupštine opštine Aleksinac, dana 20.10.2020. godine, sa početkom u 13,00 časova. Sednicu je otvorio i njome predsedavao Dalibor Radičević, komandant Štaba i konstatovao da sednici prisustvuju 20 članova Štaba, te da postoji kvorum za rad i odlučivanje.

Sednica Štaba za vanredne situacije: Sve je spremno za predstojeću zimu

Izveštaj o trenutnoj epidemiološkoj situaciji na teritoriji opštine Aleksinac podneli su dr Sreten Vujošević, zamenik direktora Opšte bolnice Aleksinac, dr Rodoljub Živadinović, direktor Doma zdravlja Aleksinac i Milan Terzić, sekretar Crvenog Krsta Aleksinac i konstatovano je da je na teritoriji opštine Aleksinac epidemiološka situacija stabilna.

Štabu za vanredne situacije opštine Aleksinac stigao je i dopis Uprave za vanredne situacije u Nišu o analizi stanja, spremnosti i priprema opštinskih javnih preduzeća za predstojeću zimu 2020/21. Za reč su se javili direktori javnih preduzeća i tom prilikom konstatovano je da su javna preduzeća pripremljena i spremna za predstojeću zimu.

Doneti su zaključci o davanju saglasnosti u vezi organizacije republičkog takmičenja u stonom tenisu 29. i 30. oktobra 2020. godine i manifestacije Kulturno stvaralaštvo na selu uz poštovanje propisanih mera zaštite prilikom održavanja navedenih manifestacija.


# predsednik opštine Dalibor Radičević Rodoljub Živadinović javna preduzeća štab za vanredne situacije Sreten Vujošević
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima