Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Свечано пуштање у погон Александра Вучића

rss

27.01.2016. Михаило Меденица, dvaujedan.rs

Михајло Меденица, новинар.
Каријеру започео у "Гласу јавности". Радио у "Политици", дневном листу "Пресс", "Наше новине" и магазину "Недељник".

Свечаним пуштањем Александра Вучића у предизборни погон отворена је железничка станица „Прокоп“, с које ће премијер до избора саобраћати више пута дневно, у свим правцима, са преседањем на „Пинку“ и нешто краћим задржавањима на осталим телевизијама с националном фреквенцијом и заменом вагона у штампаним медијима!
Како незванично, али из сасвим поузданих избора, овај, извора сазнајемо, премијер ће до пролећа више пута бити свечано отворен, како за критику, тако и за представљање резултата којима ће критичаре оставити без аргумената, уколико пре тога не остану без посла!
Наиме, планирано је да премијер свечано отвори 2000 нових гласачких места, као једну од најзначајнијих инвестиција која ће упослити најмање десет пута толико људи.
Како би што више младих стручњака нашло ухлебљење у родној груди за ове изборе биће им  понуђен посао хигијеничара, односно, особе која ће сваком гласачу пре прскања оног спреја на кажипрст проверити чистоћу ноктију, ушију и зуба, уз напомену да нико са више од три каријеса неће моћи да гласа, осим за владајућу коалицију, која ће ангажовати стоматологе да по потреби, тачније, након показаног правилно заокруженог листића, приону на посао.
Премијер ће потом обићи сва породилишта у Србији како би лично отворио труднице за два до три прста, наког чега би акушер приступио безболном, такозваном благословеном порођају, где би на послетку Александар Вучић свечано пресекао пупчане врпце и пустио новорођенчад у рад на мајчину сису.
Готово је извесно да ће се премијер предизборно пензионисати како би са најстаријим суграђанима поделио усхижење због повећања пензије, а потом и пријавио на биро као безапослено лице које би већ после пола сата добило посао у смедеревској Железари као руковалац прекидача за паљење и гашење високе пећи по потреби.
Разуме се, премијер ће више од свега инсиситирати на отварању душе и причама о заверама и дестабилизацијама, које већ спадају у домен капиталних инфраструктирних пројеката, јер постају толико уверљиве да се њима безмало може корачати, као по танком леду додуше, али уз мало опреза и ситних корака…
На послетку, ваља очекивати да пред саме изборе Александар Вучић свечано отвори врата лифта на свом спрату, у шта су Арапи али и кинески инвеститори спремни да уложе 18 милијарди евра и нову ручицу за врата лифта, која ће се убудуће одржавати и ремонтовати у Србији, што подразумева и отварање нове фабрике која ће упослити четворицу радника у две смене, четворицу пословођа, осморицу менаџера кваке и десетак директора, јер биће ту доста сектора: одшрафљивање ручице; преузимање одшрафљење ручице; одношење одшрафљене ручице до ремонтног завода; преузимање ручице у заводу; брисање ручице влажном крпом; брисање ручице сувом крпом; наношење високог сјаја на ручицу; враћање ручице до зграде; преузимање ручице у згради; шрафљење ручице; топла проба ручице; хладна проба ручице; чишћење ручице пре пуштања у погон и на крају сектор за координацију са кабинетом премијера како би обавестили да је ручица спремна за пуштање у рад.
П. С. Ако распоред премнијера није превише згуснут молио бих да ми свечано отвори сандуче за писма, деца се играла са кључићима, па…
Трошкове организације сносим лично, славу заслужено препуштам премијеру, само да повадим рачуне!

Михаило Меденица

http://dvaujedan.rs/

 

Коментара: 0


# Александар Вучић Михајло Меденица Александра Вучић
@avucic @


 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима