Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Куповина преко интернета

rss

27.01.2020. WebBox

Потенцијал интернет трговине одавно је потврђен с обзиром да удео интернет куповине у свету расте сваке године. Године 2017. чак 10 % укупне глобалне трговине обављено је на интернету, а до 2021. тај проценат ће достићи око 17%.

Куповина преко интернета

Када то пребацимо у новац то би онда овако изгледало: претходне три године продаја путем интернет продавница на глобалном нивоу је скоро дуплирана. Званичне пројекције предвиђају да ће интернет продаја достићи цифру од чак 4.878 милијарди долара 2021. године, што би представљао раст од преко 300% за мање од једне деценије.

Куповина преко интернета корисницима пружа многе погодности, што доводи до непрестаног раста интернет трговања у свету. Купци данас користе интернет у свим фазама куповине, од истраживања о производима, преко тражења алтернатива, па до конкретне куповине. Израда интернет продавнице сасвим ће сигурно поправити корисничко искуство ваших купаца, али и пружити вам могућност да привучете нове.

Интернет продавница омогућава вашим купцима да било где и било када купе вашу робу. Израда сајта овог типа, укинућете границе које су вас до сада спутавале да проширите своју продају. Уколико желите да ваше пословање проширите ван граница Србије, неопходно је да садржај на вашем сајту буде доступан и на језицима циљаног тржишта. Уколико имате и физичку и интернет продавницу, ваш сајт можете искористити за обавештавање корисника о промоцијама.

Можемо да упоредимо понуду на интернету са загушењем у саобраћају у великим градовима као што је Београд. Како би Гугл (Google) решио тај нама невидиљиви проблем, али у свету интернет маркетинга све заступљенији осмисли су СЕО (SEO). СЕО оптимизација представља примену различитих стратегија за побољшање рангирања Вашег сајта током претраге. Ове стратегије су различите и крећу се од оптимизације садржаја на страници до изградње квалитетних линкова. Структура сваке интернет странице и њен садржај само је део СЕО слагалице. Услуге врхунске оптимизације са нашим провереним техникама доводе до тога да су, резултати оптимизације претраживача мерљиви, а самим тим твој бизнис може имати само користи од коришћења ове услуге.

А сад његово величанство купац, шта је то што њему доноси интерент продавница омиљеног бренда. Оно на шта сви прво помислимо јесте једноставност, без чекања у редовима и размишљања о радом времену радњи из удобности дома само на један клик ви сте обавили куповину. Нешто са чиме се још сусрећемо на оваквим сајтовима јесу знатно ниже цене, много већи попусти и све чешћи купони који су доступни само на интернет продавницама. Оно што је можда најпримамљивије, јесте да нема географске ограничености, а тиме вам постају доступни бреднови који немају представништва у вашој земљи.

Сада када знате које су предности интернет продавница, остаје вам само да се посветите њиховој изради и одржавању, а као купцу да баците поглед на интернет продавницу вашег омиљеног бренда.

Коментара: 0


# саобраћај сајт интернет продаја
@


 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима