Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Svečano puštanje u pogon Aleksandra Vučića

rss

27.01.2016. Mihailo Medenica, dvaujedan.rs

Mihajlo Medenica, novinar.
Karijeru započeo u "Glasu javnosti". Radio u "Politici", dnevnom listu "Press", "Naše novine" i magazinu "Nedeljnik".

Svečanim puštanjem Aleksandra Vučića u predizborni pogon otvorena je železnička stanica „Prokop“, s koje će premijer do izbora saobraćati više puta dnevno, u svim pravcima, sa presedanjem na „Pinku“ i nešto kraćim zadržavanjima na ostalim televizijama s nacionalnom frekvencijom i zamenom vagona u štampanim medijima!
Kako nezvanično, ali iz sasvim pouzdanih izbora, ovaj, izvora saznajemo, premijer će do proleća više puta biti svečano otvoren, kako za kritiku, tako i za predstavljanje rezultata kojima će kritičare ostaviti bez argumenata, ukoliko pre toga ne ostanu bez posla!
Naime, planirano je da premijer svečano otvori 2000 novih glasačkih mesta, kao jednu od najznačajnijih investicija koja će uposliti najmanje deset puta toliko ljudi.
Kako bi što više mladih stručnjaka našlo uhlebljenje u rodnoj grudi za ove izbore biće im  ponuđen posao higijeničara, odnosno, osobe koja će svakom glasaču pre prskanja onog spreja na kažiprst proveriti čistoću noktiju, ušiju i zuba, uz napomenu da niko sa više od tri karijesa neće moći da glasa, osim za vladajuću koaliciju, koja će angažovati stomatologe da po potrebi, tačnije, nakon pokazanog pravilno zaokruženog listića, prionu na posao.
Premijer će potom obići sva porodilišta u Srbiji kako bi lično otvorio trudnice za dva do tri prsta, nakog čega bi akušer pristupio bezbolnom, takozvanom blagoslovenom porođaju, gde bi na posletku Aleksandar Vučić svečano presekao pupčane vrpce i pustio novorođenčad u rad na majčinu sisu.
Gotovo je izvesno da će se premijer predizborno penzionisati kako bi sa najstarijim sugrađanima podelio ushiženje zbog povećanja penzije, a potom i prijavio na biro kao bezaposleno lice koje bi već posle pola sata dobilo posao u smederevskoj Železari kao rukovalac prekidača za paljenje i gašenje visoke peći po potrebi.
Razume se, premijer će više od svega insisitirati na otvaranju duše i pričama o zaverama i destabilizacijama, koje već spadaju u domen kapitalnih infrastruktirnih projekata, jer postaju toliko uverljive da se njima bezmalo može koračati, kao po tankom ledu doduše, ali uz malo opreza i sitnih koraka…
Na posletku, valja očekivati da pred same izbore Aleksandar Vučić svečano otvori vrata lifta na svom spratu, u šta su Arapi ali i kineski investitori spremni da ulože 18 milijardi evra i novu ručicu za vrata lifta, koja će se ubuduće održavati i remontovati u Srbiji, što podrazumeva i otvaranje nove fabrike koja će uposliti četvoricu radnika u dve smene, četvoricu poslovođa, osmoricu menadžera kvake i desetak direktora, jer biće tu dosta sektora: odšrafljivanje ručice; preuzimanje odšrafljenje ručice; odnošenje odšrafljene ručice do remontnog zavoda; preuzimanje ručice u zavodu; brisanje ručice vlažnom krpom; brisanje ručice suvom krpom; nanošenje visokog sjaja na ručicu; vraćanje ručice do zgrade; preuzimanje ručice u zgradi; šrafljenje ručice; topla proba ručice; hladna proba ručice; čišćenje ručice pre puštanja u pogon i na kraju sektor za koordinaciju sa kabinetom premijera kako bi obavestili da je ručica spremna za puštanje u rad.
P. S. Ako raspored premnijera nije previše zgusnut molio bih da mi svečano otvori sanduče za pisma, deca se igrala sa ključićima, pa…
Troškove organizacije snosim lično, slavu zasluženo prepuštam premijeru, samo da povadim račune!

Mihailo Medenica

http://dvaujedan.rs/

 

Komentara: 0


# Aleksandar Vučić Mihajlo Medenica Aleksandra Vučić
@avucic @


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima