Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Kolja u četvrtak, 16.septembra u Nišu!

rss

13.09.2021.

Nikola Pejaković Kolja će posle dužeg vremena, sa svojim bendom održati koncert u Nišu u četvrtak, 16. septembra, u dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom od 20 časova.

Kolja u četvrtak, 16.septembra u Nišu!

Sticajem okolnosti, Nikola Pejaković Kolja je rođen 16. septembra, tako da će publika u četvrtak uveče imati jedinstvenu priliku da lično čestita 55. rođendan Kolji u dvorištu Univerziteta u Nišu!

Uz Kolju, u pratećem bendu već dugi niz godina nastupaju vrhunski muzičari – gitarista Voja Aralica, klavijaturista Ivan Aleksijević, basista Milan Pavković i bubnjar Sale Ranković, uz pratnju trubača Nemanje Banovića i saksofoniste Kristijana Mlačka.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 1.000 dinara su na prodajnim mestima tickets.rs kao i na sledećim lokacijama u Nišu: Irish Pub i CD Sound, do četvrtka, 16.septembra, do 16 časova! Cena karte na ulazu u Dvorište Univerziteta od 19 časova iznosiće 1.200 dinara!

U slučaju nestabilnog vremena koncert se neće odložiti niti otkazati, jer je bina u dvorištu Univerziteta pokrivena po festivalskim standardima.

 


# Niš festival koncert Nikola Pejaković Kolja
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima