Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Vojko V u petak u Nišu

rss

20.06.2022. Veroljub Radojković

Velika Hip Hop žurka 24. juna u Banovini!n„VOJKO V“ U petak nastupa u Niš!

Vojko V u petak u Nišu

Regionalno popularni hrvatski reper Vojko V održaće u okviru naredne srpske mini turneje svoj prvi samostalni koncert u Nišu u petak, 24. juna, u Dvorištu Univerziteta – Banovina, od 21h, u organizaciji promoterske kuće Long play. 

Splitski muzičar i producent koji se prvo kao Vojko Vrućina, afirmisao kroz delovanje u grupama "Đečaci" i "Kiša metaka", od 2018. neguje izuzetno uspešnu solo karijeru, što je potvrđeno i na nekoliko nastupa u Srbiji, počev od koncerta u beogradskom "Subbeernom centru" krajem te godine. 


Tom prilikom, Vojko V je promovisao je debitantski solo album "Vojko" sa singlovima "Ne može", "Zovi čovika", "Pasta Italiana" i "Kako to", koji su dostigli višemilionske preglede na "Jutjubu". Posebnu pažnju privukla je "Pasta Italiana", snimljena zajedno sa Krešom Bengalkom i priznatim pop autorom Tončijem Huljićem.

Prvo samostalno izdanje je 2019. Vojku V donelo čak tri prtestižne nagrade "Porin" u Hrvatskoj - za album godine, najbolji album klupske muzike, i najbolje muško vokalno izvođenje.


https://www.youtube.com/watch?v=ZifPw7kuyCg
https://www.youtube.com/watch?v=_YZtic6ZJEI
Kako sam Vojko V ističe, humor mu je glavni adut. Delovi njegovih pesama postali su u pslednje vreme urbane fraze u govoru mladih u čitavom eks YU prostoru.

Ogroman uspeh prvog albuma doneo mu je sijaset koncerata i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i u regionu, a kulminaciju je predstavljao pun zagrebački Dom sportova u oktobru 2018. Nova pesma "TT33", za koju je nedavno objavljen i spot, predstavlja treći najavni singl pred objavljivanje drugog albuma "Dvojko", sa kog su već predstavljene numere "Moja lipa" i "Umoran". 
https://www.youtube.com/watch?v=g5CHYGRAMbA

Uživo:
https://youtu.be/ulEluSJiCiY

Kako to:
https://youtu.be/sRAkP9B1AJ4 

Zovi covika:
https://youtu.be/ZifPw7kuyCg

Za zagrevanje publike na koncertu Vojka V u Nišu, u petak, 24.juna biće zadužen niški Hip Hop producent Dj Sunrise, koji već ima dugogodišnju zapaženu karijeru ne samo kroz klupske nastupe, već i kao redovan učesnik značajnijih urbanih festivala, kao što su PozitivNI, Nišvil, Bazart, San derven, itd.
https://youtu.be/54SFrnZR0cc

Za koncert Vojka V u Nišu cena ulaznice u pretprodaji je 1.200 rsd, a na dan koncerta ulaznica će koštati 1.500 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Tickets preko interneta na linku https://new.tickets.rs/event/vojko_v_2222
Prodajna mesta Tickets u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb).
 

Foto: Vojko V – Yem / DJ Sunrise – promo

Za Long play, Veroljub Radojković, promoter koncerta


# Niš festival koncert Vojko V
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima