Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Izjava predsednika opštine Aleksinac povodom pretnje predsedniku Republike Srbije

rss

19.11.2020. Opština Aleksinac

Predsednik opštine Aleksinac Dalibor Radičević je medijima poslao poruku povodom pretnje predsedniku Republike gospodinu Aleksandru Vučiću.

Izjava predsednika opštine Aleksinac povodom pretnje predsedniku Republike Srbije

Poštovani,

Najoštrije osuđujem pretnje koje su upućenje predsedniku Republike gospodinu Aleksandru Vučiću. Živimo u slobodnoj zemlji u kojoj svako ima pravo na svoje mišljenje koje može i javno da iznese, ali kad nekome crtaju metu na čelo i javno pozivaju i prete ubistvom moramo to i najoštrije osuditi.

Zloupotrebljavajući društvene mreže pojedinci postaju toliko hrabri da otvoreno prete ubistvom predsedniku države i unose nemir kod građana.

Pozivam ovom prilikom sve državne organe da reaguju u skladu sa zakonom i svojim ovlašćenjima i spreče ovakve ispade pojedinaca.

Pozdravljam akciju Bezbednosno-informativne agencije, Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za visokotehnološki kriminal koji su brzo reagovali i priveli osumnjičenog.

Komentara: 3


# Aleksandar Vučić Dalibor Radičević
@avucic @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+17) (-)

  Da nije tužno, bilo bi SMEŠNO 19.11.2020.
  Kada je stanje u zemlji alarmantno, kada je u zdravstvu kolaps, kada u našem gradu ima ogroman broj zaraženih, PREcEDNIK NA OVU SMEŠNO-TUŽNU OPŠTINU, BRINE ZA jednog čoveka, ne,ne, ne brine, već se iluzije. ZAR NIJE BITNO ZDRAVLJE STANOVNIKA GRADA KOJI SU TE IZABRALI, ZAR NIJE POTREBNIJE DA SE ULOŽE SVI NAPORI DA SE STANOVNIŠTVO ZAŠTITI, ZAR JE JEDAN ČOVEK BITNIJI OD STOTINE ŽIVOTA... ŠTA SI URADIO DA POMOGNES OPŠTINI? ŠTA?
  BRUKO!

 • (+7) (-)

  udar 21.11.2020.
  u Grammer hara korona zarazeni na sve strane i niko nista ne preduzima,porodice radnika zarazene,haos,sada uvode da se radi i nedeljom!
  Pa cekajte,ko je lud!Da li hocete da svi budemo zarazeni a stari da umru,ne daj Boze!
  a ti se Dalibore javljas za pretnje!?Zar ovo nije pretnja svim gradjanima(zdravstvena pretnja!)

 • (+2) (-)

  DaLIbore 25.11.2020.
  Da li je moguće da je tebi preCednik važniji od naroda koji te izabrao? Uđeš li ti da se obratio GRADJANIMA, da obidješ i vidiš šta se dešava u Grameru ...i drugim rad.organiz. Socijalna ustanova, radnici skoro svi zaraženi, Kulina takodje, a ti BriNEŠ za pretnje preCednika?
  Jel to normalno?


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima