Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Pravila korišćenja

Pristupanjem na “Aleksinac.Net” (u daljem tekstu “mi”, “naš”, “Aleksinac.Net”), prihvatate uslove navedene u daljem tekstu uslove. Ako se ne slažete sa uslovima molimo vas da ne pristupate i/ili koristite “Aleksinac.Net”. Zadržavamo pravo da promenimo uslove bilo kada i obavestićemo vas o tome, a možete i sami proverite regulativnost uslova dok koristite “Aleksinac.Net”. Smatramo da prihvatate ove uslove.

Prihvatate da nećete slati uvredljive, vulgarne, kleveničke, reči mržnje, preteće, seksualno orijentisane reči ili bilo kakav materijal koji ne poštuje zakon vaše zemlje, zemlje gde je “Aleksinac.Net” hostovan kao i međunarodni zakon. Čineći to, rizikujete da budete odmah i zauvek izbačeni, uz obaveštenje vašeg Internet provajdera ako mi tako zahtevamo. IP adrese svih postova se beleže da bi pomogle u ispunjavanju ovih uslova.

Nepoželjno je postavljati vesti i oglase koji nemaju veze sa tematikom sajta. Molimo da prilikom komentarisanja budete na temi, bez vređanja. Čitaoci su posebno osetljivi na zloupotrebu imena (ne pišite pod tuđim imenom) kao i pominjanje porodice. Nepoželjno je pominjati imena dece u negativnom kontestu.

Prihvatate da “Aleksinac.Net” ima prava da ukloni, izmeni, pomeri ili zatvori bilo koju temu bilo kada. Kao korisnik, prihvatate da bilo koja informacija koju unesete bude sačuvana u našoj bazi. Ove informacije neće biti prikazivane trećim licima bez vašeg pristanka, niti će “Aleksinac.Net” biti odgovoran za bilo kakav hakerski pokušaj da ovi podaci budu kompromitovani.

Preuzimanje informacija

Dozvoljeno je preuzimanje informacija sa ovog sajta uz obavezno navođenje izvora, kao i linkovanje stranice sa koje je preuzet materijal. Ukoliko se radi o fotografiji, obavezno je potpisati autora.

 


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima