Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Правила коришћења

Приступањем на “Алексинац.Нет” (у даљем тексту “ми”, “наш”, “Алексинац.Нет”), прихватате услове наведене у даљем тексту услове. Ако се не слажете са условима молимо вас да не приступате и/или користите “Алексинац.Нет”. Задржавамо право да променимо услове било када и обавестићемо вас о томе, а можете и сами проверите регулативност услова док користите “Алексинац.Нет”. Сматрамо да прихватате ове услове.

Прихватате да нећете слати увредљиве, вулгарне, клевеничке, речи мржње, претеће, сексуално оријентисане речи или било какав материјал који не поштује закон ваше земље, земље где је “Алексинац.Нет” хостован као и међународни закон. Чинећи то, ризикујете да будете одмах и заувек избачени, уз обавештење вашег Интернет провајдера ако ми тако захтевамо. ИП адресе свих постова се бележе да би помогле у испуњавању ових услова.

Непожељно је постављати вести и огласе који немају везе са тематиком сајта. Молимо да приликом коментарисања будете на теми, без вређања. Читаоци су посебно осетљиви на злоупотребу имена (не пишите под туђим именом) као и помињање породице. Непожељно је помињати имена деце у негативном контесту.

Прихватате да “Алексинац.Нет” има права да уклони, измени, помери или затвори било коју тему било када. Као корисник, прихватате да било која информација коју унесете буде сачувана у нашој бази. Ове информације неће бити приказиване трећим лицима без вашег пристанка, нити ће “Алексинац.Нет” бити одговоран за било какав хакерски покушај да ови подаци буду компромитовани.

Преузимање информација

Дозвољено је преузимање информација са овог сајта уз обавезно навођење извора, као и линковање странице са које је преузет материјал. Уколико се ради о фотографији, обавезно је потписати аутора.

 


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима