Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Koncert grupe “Ničim izazvan“ u Nišu!

rss

29.08.2023.

Poznati pop-rok sastav NIČIM IZAZVAN će posle dužeg vremena (6 godina nakon prethodnog nastupa!) održati samostalni koncert u Nišu, u subotu, 2.septembra u Event klubu Oxygen (Nikole Pašića 23), od 21h.

Koncert grupe “Ničim izazvan“ u Nišu!

Ovom prilikom grupa NIČIM IZAZVAN će uživo promovisati novi album pod nazivom „Idu godine“, a na repertoaru svakako neće izostati i set najvećih hitova ovog specifičnog benda.
 
“Ničim izazvan“ je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima koji su inspirisani ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka. Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka benda i daje im upravo tu „organsku“ notu u kompleksnoj muzičkoj zavesi, koja sa bine izlazi kroz neverovatnu količinu pozitivne energije i pruža publici nezaboravan užitak.

Od samog osnivanja 2011, sastav NIČIM IZAZVAN je napravio vrlo ozbiljnu kilometražu nastupajući na svim regionalnim prestižnim festivalima i na brojnim samostalnim koncertima, a svakako treba pomenuti i respektabilnu nagradu MTV Adria Award za najbolji live bend na prostoru Ex-Yu 2017.godine! 

Ulaznice za koncert grupe NIČIM IZAZVAN u Nišu mogu se kupiti od subote, 5.avgusta po ceni od 1.200 rsd na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop – Davidova br 9 i caffe klub Saloon – Sinđelićev Trg 17.
Na dan koncerta, cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara!

Oficijalni sajt: http://www.nicimizazvan.com/ 

FB:  https://www.facebook.com/nicimizazvan
YT: http://www.youtube.com/user/bendnicimizazvan 

Idu godine: https://www.youtube.com/watch?v=gv5OdEviFnM&t=10s

Komentara: 0


# Niš najava Ničim izazvan klub Oxygen
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima