Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

"BAŠTA PET ČULA" u Voždu

rss

24.10.2022. Nikola Mitić

Osnovna škola "Vožd Karađorđe" u Aleksincu organizuje sređivanje svog dvorišta u okviru projekta Mladi istraživači Srbije, projekat finansira EU.

"BAŠTA PET ČULA" u Voždu

Snažno zeleno uz pomoć i podršku roditelja, učenika i zaposlenih u ovoj osmoletki, Opštine Aleksinac, Preduzeća za puteve i stambeno komunalne delatnosti.

Realizacija projekta biće u petak 28. Oktobra od 12 sati u dvorištu ove osnovne škole.

Učešće u ovom projektu uzeo je Voždov klub roditelja na čelu sa direktorom ove ustanove Majom Radoman Cvetićanin.

- Kreiranje ’’Bašte Pet čula’’ omogućila bi svima zadovoljenje mnogih potreba – više zelenih površina u školskom okruženju, timski rad, nastava na otvorenom, đački kutak ispunjen cvećem i mirisima, potrebu za čuvanjem i unapređenjem školskog ambijenta. - istakla je Maja Radoman Cvetićanin, direktor Osnovne škole "Vožd Karađorđe"

Komentara: 3


# Vožd Karađorđe OŠ Maja Radoman Cvetićanin Mladi istraživači Srbije Bašta pet čula
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+15) (-26)

  Džaba sve! 25.10.2022.
  Koliko god se nova direktorka trudila, škola u njena reputacija je uništena! Te radionice, jabuke, bašte, izložbe... Ništa ne znače. Niti su deca, a ni roditelji oduševljeni, sem što im se nameću obaveze, da bi direktorka skupila neke poene... Silom se ništa ne postiže, Mića je uništio sve što se moglo uništiti... Nametanjem obaveza, ništa ne postižete, decu, ovakvu kakva jesu, ništa ne zanima, na žalost.

 • (+21) (-10)

  Alejandro Del Hierro 29.10.2022.
  Neverovatno je koliko su neki ljudi zavidni.
  Ovo je baš super što je urađeno, nadam se da će tako nastaviti.
  Deca treba da neguju svest o životnoj sredini, to nam treba!

 • (+) (-)

  NIKO nije zavidan, već je realan!!! 05.11.2022.
  Direktorka se trudi, to stoji, ali škola nije pozorište, nije vrtić, nije igraonica... Ako se prave pite od jabuka, crtaju ili izlažu iste, ako se sadi bašta, uzgred, ono na sve liči samo ne na baštu ( neko brdašce), škola neće tako podići rejting. Uspeh, naučena, tj.obrazovana deca, postignuti rezulati, a ne veštački naprav. vukovci, TO će učiniti školu privlačnijom i bolje rangiranom.
  Ako direktorka želi za sebe neku slavu, pohvale i aplauze, zna se i ustanova za to - DOM (NE) KULTURE. Deca neka uče, znanjem kroz život. Žalosno je koliko dece završe školu/e a ostanu nepismena


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima